Szakdolgozat témaválasztás?
Első éves vagyok az egyszetemen,viszont már tudom,hogy miről szeretnék írni a szakdolgozatban.
Bármit lehet választani (nyilván releváns a szakomhoz), vagy ők adjak meg a témákat és csak abból lehet?:(
Én következő félévben írom. Nálunk két lehetőség van.
Ha külsős, céges témát választasz, akkor vagy a témádhoz keresel külső, hozzáértő, segítőkész konzulenst (ez a nehezebb), vagy keresel egy tuti konzulenst, aki segít olyan témaválasztásban, amihez elegendő anyagot tud neked biztosítani.
Akkor kell egy belső konzulens, aki elvállal, ő dönt első körben, elfogadja-e a témáját. Ez személyfüggő is. Alapból olyan téma kell, ami a szakodhoz, a szakirányodhoz kapcsolódik. Ha más szakirány, szakon belül, akkor nálunk úgy működik, hogy másik tanszéken kell leadni, ott, amihez köze van.
Ha ezt megbeszéltétek, utána fel kell tölteni a szakdolgozati rendszerbe. Ezt követően dönt róla a tanszék.
De ha a belső konzulens elfogadja, akkor itt már nem szokott gond lenni.
Ha viszont nem viszel külsős témát, akkor a megadottakból választhatsz.
#5: GAMF
Itt is lehet másik szakirány profiljába vágó. De akkor annak a másik szakiránynak a tanszékén kell leadni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!