Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Közlekedési alapismeretek?

Közlekedési alapismeretek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőhéten lesz a szakmai érettségi vizsgám, ami a közlekedés és szállítmányozási ügyintézés, és nem nagyon tudom mire számíthatok a vizsgában, tudnátok adni pár tippet? :)

2020. máj. 8. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
77%

Igen, tudnánk.

Vedd elő a tankönyvet és ismerkedj a betűkkel, ráadásul ha marad időd, javítsd a helyesírásod mert rettenetes.

2020. máj. 8. 12:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az építő jellegű kritikád, de kénytelen vagyok én is adni neked pár "tippet".

Előszőr is tanulj meg értelmezni, mert nem azt kértem hogy írjatok le mindent amit meg kell tanulnom, azt kérdeztem hogy mikre számíthatok, mik azok a témakörök vagy témák amiket szeretnek kérdezni (nyilván azok akik már megírták) szóval ajánlom hogy vegyél elő egy fogalomtárat hátha segít :D

A szakma tanáraink egyáltalán nem vették komolyan ennek a tantárgynak a tanítását össze vissza voltak az óráink így szerintem érthető hogy kétségbe vagyok esve.

2020. máj. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!