Ez mennyire számít?
Sziasztok!
Ugye 8. Osztályban úgy van, hogy a félévi osztályzat számít és az év végi már nem.
De azt hallottam hogy ha én elmegyek jövőre egy gimnáziumban ,akkor belenéznek a jegyembe,és így kialakul egy "első benyomás"
Viszont nagyon lerontottam az év végi jegyeimet mert mondom úgy se számít..
A középiskolák belenézhetnek?
És mi van ha igen?
Tehetnek valamit?
A kérdező arra kíváncsi, hogy a gimnáziumi tanára látja-e majd a lerontott 8. osztályos bizonyítványát és ez alapján fogja-e megítélni a tanulót.
Nos megnyugtatlak, hogy senkit nem fog a gimidben érdekelni, hogy másik tanár, másik iskolában, másik tananyagból milyen jegyet adott hónapokkal ezelőtt. A gimis tanáraidat az fogja érdekelni, hogy ott annál a tanárnál, abból az anyagból, annak az iskolának a követelményrendszerét alapiul véve miként tudsz teljesíteni. És igen, az első 2-3 dolgozatod, felelésed, témazáród fogja meghatározni azt a profilt, amit kialakít rólad a tanárod. Ebből a profilból pedig nagyon nehéz lesz "felfelé" kitörni (bezzeg lefelé annál könnyebb :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!