Ki fogad velem hogy június elején arra a szűk két hétre kinyitnak az iskolák?
Na tessék emberek fogadás!
Még van egy hónap! Én azt állítom június elején jún 2-től arra a szűk két hetecskére kinyit az összes alap és középfokú oktatási intézmény.
Jún 2-jún 15. Aztán jún 15-én megint bezárnak a nyárra.
(hogy értelme ennek mi az nem tárgya a fogadásnak mert szerintem semmi...)
Na ki tartja-kinek van ellenvetése?
(ez csak egy vélemény részemről-egyelőre.... aztán majd jún 2-án megdumáljuk....hogy igazam lesz vagy igazam lesz)
Én is arra fogadok, hogy június 15-ig zárva lesznek.
Ha zárva lesznek, egy évig nem írhatsz ki új kérdést gyakorira. Ha kinyitnak 2 hétre, én nem írok ki egy évig új kérdést :D
"Nem valószínű, de ha mégis, borzasztó döntés lenne."
ez eltáncolás a válasz elől. igen vagy nem?
Simán lehet. Pl. a vidéki egyetemeket sem tartják már zárva (a kolikat igen), de minden vidéki egyetemnek megadták a döntési jogot, hogy kinyitnak-e vagy sem. Pedig egyetemen is pár hét maradt már csak a szorgalmi időszakból.
Én nem látom értelmét sem ennek, sem a középiskolák esetleges újranyitásának, de esélyt látok rá. A környező országokban is sorra nyitnak ki, Mo. Ausztriát követi, szóval, ha ott beválik, itt is kinyithatnak.
"át..két hétre kinyitni el nem tudom mondani milyen felesleges lenne."
ez nem is vita tárgya, totál értelmetlen. de akkor is tartom amit mondtam: jún 2 és nyitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!