Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » AZ ETR Rendszert hogyan kell...

AZ ETR Rendszert hogyan kell használni?

Figyelt kérdés
Felvettek a SZTE-re, bioszra... és már tervezgetném az órarendem, ha érteném, hogy hogyan kell. Lehetőleg szegedi egyetemisták válaszoljanak, vagy bárki, aki érti... jah és koli véleményeket is elfogadok:)
2010. júl. 28. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Sikerült már belépned? Kér egy azonosítót és egy jelszót a rendszer, ez a felvételi értesítő levélben kell legyen. Amíg azt nem kaptad meg, addig nem tudsz mit csinálni. Mondjuk utána sem még egy darabig, mivel ilyenkor még általában sehol nincsenek meghirdetve a kurzusok, a tantárgyak. Kb. augusztus végén (vagy szeptember elején) tudsz majd tárgyakat felvenni.
2010. júl. 28. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Az etr célja, hogy kiválogassa azokat, akik tényleg képesek az egyetemi tanulmányaik megkezdésére.

Ha valaki 18-19 évesen nem képes önállóan elintézni a dolgait egy teljesen magyar nyelvű oldalon, az sajnos nem fog tudni egyetemre járni.

2010. júl. 28. 14:58
 3/6 anonim ***** válasza:
én ma kaptam meg a levelet a SZTE-től, és abban 6 oldalon keresztül le van írva, hogy hogy kell használni. várd meg a levelet, sztem 1-2 nap és te is megkapod, aztán az alapján el tudod intézni.
2010. júl. 28. 15:11
 4/6 anonim ***** válasza:
14:58 Megmondtad a tutit! :) Igazad van.
2010. júl. 28. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, én PTE-s vagyok, de nálunk is ETR van. Van már EHA-kódod? Mert addig nem tudsz csinálni semmit. Ha már van, akkor ugyan be tudsz lépni, de szerintem még nem kezdődött el a tárgyfelvétel. Ha az órákat meghirdetik és már fel is lehet őket venni, akkor tudod összerakni az órarendedet. Mondjuk nem tudom, hogy mennyi tered lesz a variálásra, nálunk pl. tavaly a kötelező órákat eléggé csak egy időpontban hirdették meg, nem sok választásom volt, csak 1-2 óránál, amihez volt több időpont.
2010. júl. 28. 17:44
 6/6 A kérdező kommentje:
hát sztem, ha valakinek van annyi ideje (mert élete nincs), ahhoz, hogy a gép előtt üljön, itt nézegesse a kérdéseket, csak azért, hogy fitogtassa a hatalmas tudását, az elég szánalmas.
2010. júl. 29. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!