Pénzügyi számviteli ügyintéző szakon tanulnak nyelvet? (okj)
Remélem, nagy hülyeséget nem fogok mondani, én nem jártam ilyenre, de volt a sulinkban és tudom nagyjából, hogy miket tanultak.
Nyelvet tanulnak, azt hiszem, hogy üzleti nyelvet. De nagyon minimális szintűt. Azt hiszem, a mi iskolánkban vizsga is volt belőle. Akkor matekból nem a hagyományos matek lesz, hanem gazdaságmatematika, ezt tanítanak az egyetemen is, de egy tanfolyam keretében gondolom lebutítottabb. Azt nem tudom, hogy milyen nehéz, csak azt, hogy a négyes ötös érettségizetteket is megfogja és buknak belőle. :/ De azért sok sikert kívánok neked hozzá! :D
Szia!
Én idén végeztem ezzel a szakkal, nekünk csak szakmai nyelv volt (német) heti 2 órába, de csak alap dolgokat vettünk, a vizsga nincs nyelvből. Viszont nekünk matekunk egyáltalán nem volt, nem sok köze van a hozzá. Se a pénzügy se a számvitel nem a matekról szól. Persze ez középszintű okj volt, nem tudom, te melyikre fogsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!