Valószínű hogy már csak szeptemberben megyünk suliba?
Na köszi. Akkor meglátjuk😂
Még jöhetnek válaszok
Eddig is arról volt szó, hogy a kimaradt anyagot a végzősök kivételével pótolják. Ergó, ha sokat húzzátok az online tanulást, akkor lehet hogy szeptember első pár hetében a tavalyi anyagot fogják lenyomni rajtatok.
Azért én a helyedben számítanék kis röpikre, hogy “teszteljék a tudásotokat”, mert kíváncsiak lesznek a tanárok, hogy pl matekból kinek írta meg az apja a dogát
Nos!Mivel a magyar gazdaság talpraállítását tervezi a kormány,a munkábaálló szülő nem tudna otthon vigyázni a gyermekeire,ezért en úgy gondolom hogy a bölcsik,ovik és Általános iskolák!visszaállnak még kb.1 hónapra,olyan május 15.e körül.A tanév nyilván nem lesz hosszabb.Mivel a gimisek,egyetemisták teljesen jól tudnak otthon tanulni,ezért szerintem számukra nem indokolt,kiköltöztek a kolikból,(eleve ha visszamennének a koli nem egy biztonaágos hely fertőzés szempontjából),és ugye most jönnek az érettségik.Nekem ez az álláspontom ezzel a témával kapcsolatba.Szerintem 100% ot még oktatásért felelős miniszter sem tud,mert változnak a vélemények a parlamentbe baponkent az adott járványadatokkal kapcsolatba.
Ha még eddig nem tetted kezdj el tanulni,lelkiismereted dolga.Iskolába nem arról van szó,hogy kell,hanem hogy hasznodra válik.A tudás olyan mint egy létra,cél felmászni a legtetejére.Ha kiesik egy léc nebezebb..
Igen, elég valószínű.
Minden évfolyamon szokott lenni rövid, év eleji ismétélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!