Hogyan megy végbe egy átjelentkezés egy gimiből egy másik erős gimibe?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Jövőre nem igazán szeretnék a Színyeibe járni, mert egy év alatt rájöttem, hogy az nem az én környezetem, mármint én ott unatkozok, túl könnyű, ráadásul teljesen eltér az érdeklődési köröm a többiektől.
Már tudom...rosszul választottam gimnáziumot. A Berzsenyit vagy a Madáchot néztem ki magamnak, ha valamit tudtok a két gimi átjelentkezéséért, segítsetek!
Megy a zöld kéz:D
2020. ápr. 25. 21:32
1/6 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha a szüleid felhívják a dirit, kérnek időpontot és bemennek elbeszélgetni az igazgatóval. De elég alapos indokot kell találnod, plusz az is kell, hogy legyen üres hely (amit amúgy általában tesók meg protekciósok szoktak feltölteni).
2/6 A kérdező kommentje:
Es ujra kell felvetelizni vagy bizi bemutatas lesz vagy mi? Vagy szobeli?
2020. ápr. 26. 11:53
3/6 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy akadt 3 hely és volt rá 8 jelentkező. Úgyhogy csináltak egy kis felvételit ennek a nyolcnak, egy feladatlapot kellett kitölteni és utána beszélgetés volt. De gondolom ez egyedi döntés kérdése.
4/6 A kérdező kommentje:
És ha kell írni ilyen felmérő féleséget, akkor milyen tantárgyból és milyen nehézségűt?
2020. ápr. 26. 16:40
5/6 anonim válasza:
Nálunk magyar-matek volt, de ez esetileg változó. Érdeklődjetek az igazgatónál, hogy egyáltalán van-e hely. Nagyon sokan pröbálkoznak rendszerint.
6/6 A kérdező kommentje:
És a régi felvételimet nézik?
Szóval, hogyha akkor elrontottam az izgulás miatt, akkor nem biztos,hogy felvesznek?
Egyebkent sztorikat is szivesen varok, ha valaki mar atesett egy atjelentkezesen!
2020. ápr. 26. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!