Az Obudai Gimnaziumrol szeretnem odajarok/szuleik velemenyet kerni. Azt is szeretnem tudni, tesi orakon milyen sportok vannak, pl. kotelezo-e uszni?
Szia, nem tudom, hogy még mindig aktuális, de szívesen leírom.
Én most fogom befejezni a 10. osztályt, ez volt a második évem az Óbudaiban.
Ahogy néztem mások véleményét, én is csak ismételgetni tudom őket, nagyon vegyes. Mint tanárokban és a maga hangulatában is. Attól függ, hogy milyen osztályt illetve osztályfőnököt fogsz ki. A tanároknál is vannak gyengébbek, vannak tényleg nagyon jók, erősebbek is. Talán amit ki tudnék emelni az az, hogy kémia, biológia tantárgyakból nem túl erős a felhozatal, nyelvekből és történelemből viszont ellenkezőleg. Bár ezt a jelenlegi állas szerint mondom, minden évben érkeznek új tanárok.
Tesi órán is, mint mindenhol tanárfüggő, de nincs egyik helyen sem drasztikus eltérés a többi tesiórához. Minden évben szerintem a tanterv szerint megyünk, persze vannak “játszós órák” is.Külön vannak a fiúk és a lányok, nincsen úszás, maximum akiket úgy ítélnek meg, hogy gyógytornára vagy úszásra szükségesek.
Szerintem hat osztályos osztályba érdemesebb menni, mint a négyosztályosba, de persze kinek mi jön be.
Ha még esetleg lenne kérdés nyugodtan kérdezhet bárki, a tudásom és tapasztalatom által megpróbálok válaszolni rá.
Köszi szépen! még aktuális, felvették a lányom hatosztályosba :) akkor reméljük a legjobbakat ;)
menza milyen, érdemes befizetni?
vannak szekrények, ahol bent lehet hagyni könyveket/tesi cuccot?
A menzáról sajnos nem tudok saját tapasztalatot írni, sosem voltam befizetve. Másoktól általában pozitív visszajelzést hallottam, A és B-menü van minden nap, és a 25 perces szünetekben lehet menni ebédelni. Abból a szempontból is szerintem egész jó, hogy nálunk akik “ebédesek” azoknak van egy ilyen kis összeszokott társaságuk.:)
Vannak szekrények, ezek az épülettől függnek, hogy egy vagy többszemélyesek, de már majdnem mindenhol mindenkinek külön, zárható szekrénye van, beleférnek a könyvek és a tesicucc is.
Köszönöm!
Ezek szerint több 25 perces szünet is van? Akkor mikor kezdődnek az órák, és mikor van vége a 6. és a 7. órának?
És mi a helyzet a plusz 2 tesivel azoknak, akik nem járnak külön egyesületbe és ott kell kezdeniük magukkal vmit a suliban?
Most így fél év után megkérdezhetem, hogy mi a véleménye az iskoláról?
Mi is választás előtt állunk, még viszonylag aktuális ez a kérdés is.
Kedves Kérdező!
A felvételivel kapcsolatban kérezhetnék, hogy milyen arányban vették figyelembe a felvételi eredményét, és az általános iskolás bizonyítvány (pl. 50-50%)?
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!