Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A magyar tanárok tényleg...

A magyar tanárok tényleg olyan rosszul keresnek, hogy nagy részük nem tud előfizetni a zoom-ra (havi 6 ezer), hogy lehessen online oktatást tartani?

Figyelt kérdés
Eléggé elkeserítő azt hallani tanárok szájából, hogy nem tudnak ennyi pénzt kifizetni. Tényleg ennyire rossz lenne a helyzet Budapesten is, vagy igazából nem is akarnak online órát tartani?

2020. ápr. 21. 15:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem is kereset kérdése, miért fizetné ki a saját pénzéből? Azokkal az eszközök, amikkel én dolgozom éves szinten több millió forintba kerülnek. Ezt úgy gondolom a munkáltató feladata megoldani. Ez esetben az államé, de tudtommal a tanárok számára a Microsoft eszközei ingyenesen elérhetőek.
2020. ápr. 22. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
a zoom ingyenes és az iskolák igényelhetnek ingyenes programot a tanárok számára (egy tanár gyereke vagyok)
2020. ápr. 22. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ha két ember kommunikál egymással, akkor ingyenes, magántanár így ingyen is tudja használni (mondjuk tekintve, hogy magánórákat ad, ő meg is veheti, mások is fektetnek ennyit egy vállalkozásba, a közoktatásbeli tanárnak viszont az állam kellene, hogy biztosítsa). A következő lépés a 15 dolláros havi előfizetés, amelynél 100 embernek tudsz előadni (nekik nem kell fizetni).

[link]

2020. ápr. 22. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezelőtt a kérdés előtt azt se tudtam, hogy fizetős. De akkor úgy látom, hogy 40 percet ingyenesen is lehet. Akkor mért nem tudják így használni azok a tanárok, akik nem hajlandók fizetni? Mondjuk azt se értem, hogy mitől ilyen magas az ára. Nálunk csak matek óra van, és ha lejárt az idő, akkor csak szimplán újra csinálja a tanár, és mehet tovább az óra.
2020. ápr. 29. 08:50
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
nem kötelesek a zoom-ot használni. Vannak ingyenes microsoft alkalmazások, ott a Skype stb. és többnyire a fizetős programot az iskola biztosítja.
2020. ápr. 29. 10:11
 16/18 anonim válasza:
100%

Kezdjük ott hogy az államnak kéne állnia az előfizetést

Mert az sincs rendben hogy a tanárok saját pénzből vették a krétát amíg azzal írtak

És akkor azt még nem említettem mennyire alul vannak fizetve.

2020. máj. 7. 13:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
A krétát sem a tanárnak kell fizetnie, az iskolának kell a megfelelő anyagot igényelnie, na már most ismerek olyan igazgatót, aki olyan dolgokon spórol(fölöslegesen mert megengedhetné magának az iskola) hogy az ember nem tudja sírjon vagy nevessen.
2020. máj. 7. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg ilyen a fizetés... én kezdő tanárként 6 év egyetem után havi nettó 140 ezret kapok tanárként.

Egy kis bérelt szobám van, de így is annyira sokat elvisz a szoba meg a rezsi, hogy folyamatosan számolgatnom kell a forintokat, hogy hónap végére legyen mit ennem.

Szóval igen, az a 6 ezer forint nagyon nagy többletköltség lenne, de szerencsére mi ingyenes rendszert használunk helyette.

2020. máj. 19. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!