Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehetne 2es az érettségim?

Hogy lehetne 2es az érettségim?

Figyelt kérdés

Megmondom az őszintét, rohadt buta vagyok és emellett még feledékeny is. A dolgozatokra/felelésekre is mindig 1-2 nappal előtte tanulok, mert amúgy teljesen elfelejtek mindent. Mindig csak magolok, néha azt sem tudom, hogy miről beszélek. Viszont szeretném ha meglenne az érettségim, legfőképpen édesanyám miatt. Mind a két testvérem egyetemre jár, anyukám is diplomás, de én sík hülye vagyok, és nem akarok neki csalódást okozni. Mindenképpen elszeretném érni a 2-est minden tantárgyból.

A matek az menni fog, még talán a töri is, de a magyar, az angol, és az informatika teljes sötétség.

Elsősorban azért, mert március végén kezdtük az iskolában a típusfeladatok gyakorlását, és informatika tantárgyam már 2 éve nincs és nem volt felkészítés rá az iskolámban, ergo fogalmam nincs, mi várható az informatika érettségiben.

A kérdésem az, hogy hogyan készüljek fel töriből, magyarból, angolból és informatikából úgy, hogy meglegyen a 2es? Mit ajánlanátok?

2020. ápr. 19. 01:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ok
2020. ápr. 20. 15:53
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Esetleg az nem játszana, hogy ősszel érettségizel? A vírus miatt még azt hiszem holnap van a határidő(nem biztos), hogy kérhesd a halasztást. Pár hónap alatt szerintem simán fel tudnád magad készíteni, és legalább nem a kettesre kéne menned.:) Esetleg még a magántanárhoz való járást tudnám javasolni, nekem sokat segített. Keresztfélévkor már tudnál is jelentkezni továbbtanulni, vagy akár rendesen. Én a te helyzetedben így gondolkodnák.:) Bármire is jutsz, sok sikert!
2020. ápr. 20. 22:03
 13/15 anonim válasza:
100%

Szia!

Én tavaly érettségiztem és meglepően jól ment,feleslegesen görcsöltem rá annyit, ha az elmúlvt 4 évet nem trollkodtad szét és nem szólogattál be a tanáraidnak akkor nagy valószínűséggel elnézőbbek szoktak lenni el fogják fogadni a csekély válaszokat is ha nem valami bitang hülyeséget írsz.

Angolnál (ott szintemelőztem is) az a lényeg hogy minél folyékonyabban írj. Ne akadj fent azon hogy az vajon helyes vagy nem helyes e-nyelvtanilag, mert telik az idő is, csak lássa a tanár hogy ki tudod fejteni magad valamilyen formában.

A magnós résznél meg lehet ingyen pontokat szerezni pl.

Törinél lesznek ilyen képes feladatok azok úgy egyszerűek szoktak lenni csak kicsit kreatívnak kell lenni és figyelmesen elolvasni a leírásokat és ennyi

Az esszél van egy kis segítség is. Atlaszt használhatsz (bár én ki se nyitottam :D) de állítólag az is hasznos tud lenni.

Infózni meg nem tudom milyen lehet

Szóval az a lényeg hogy ne parázz rá, ha már 12ig eljutottál akkor menni fog tuti.

Ja és vigyél magaddal szőlőcukrot vagy dextro energy-t :D

2020. ápr. 22. 23:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Végül hogyan sikerült az érettségid? :)
2020. máj. 31. 02:19
 15/15 A kérdező kommentje:
41%-82% közöttiek lettek, örülök neki, hogy sikerült.
2020. máj. 31. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!