Hogy lehetne 2es az érettségim?
Megmondom az őszintét, rohadt buta vagyok és emellett még feledékeny is. A dolgozatokra/felelésekre is mindig 1-2 nappal előtte tanulok, mert amúgy teljesen elfelejtek mindent. Mindig csak magolok, néha azt sem tudom, hogy miről beszélek. Viszont szeretném ha meglenne az érettségim, legfőképpen édesanyám miatt. Mind a két testvérem egyetemre jár, anyukám is diplomás, de én sík hülye vagyok, és nem akarok neki csalódást okozni. Mindenképpen elszeretném érni a 2-est minden tantárgyból.
A matek az menni fog, még talán a töri is, de a magyar, az angol, és az informatika teljes sötétség.
Elsősorban azért, mert március végén kezdtük az iskolában a típusfeladatok gyakorlását, és informatika tantárgyam már 2 éve nincs és nem volt felkészítés rá az iskolámban, ergo fogalmam nincs, mi várható az informatika érettségiben.
A kérdésem az, hogy hogyan készüljek fel töriből, magyarból, angolból és informatikából úgy, hogy meglegyen a 2es? Mit ajánlanátok?
Szia!
Én tavaly érettségiztem és meglepően jól ment,feleslegesen görcsöltem rá annyit, ha az elmúlvt 4 évet nem trollkodtad szét és nem szólogattál be a tanáraidnak akkor nagy valószínűséggel elnézőbbek szoktak lenni el fogják fogadni a csekély válaszokat is ha nem valami bitang hülyeséget írsz.
Angolnál (ott szintemelőztem is) az a lényeg hogy minél folyékonyabban írj. Ne akadj fent azon hogy az vajon helyes vagy nem helyes e-nyelvtanilag, mert telik az idő is, csak lássa a tanár hogy ki tudod fejteni magad valamilyen formában.
A magnós résznél meg lehet ingyen pontokat szerezni pl.
Törinél lesznek ilyen képes feladatok azok úgy egyszerűek szoktak lenni csak kicsit kreatívnak kell lenni és figyelmesen elolvasni a leírásokat és ennyi
Az esszél van egy kis segítség is. Atlaszt használhatsz (bár én ki se nyitottam :D) de állítólag az is hasznos tud lenni.
Infózni meg nem tudom milyen lehet
Szóval az a lényeg hogy ne parázz rá, ha már 12ig eljutottál akkor menni fog tuti.
Ja és vigyél magaddal szőlőcukrot vagy dextro energy-t :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!