Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik az erősebb/elismertebb...

Melyik az erősebb/elismertebb iskola?

Figyelt kérdés
BGF vagy NYME?
2010. júl. 27. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szerintem kartól és szaktól függ.

bgf ismertebb, de azt nem tudom, hogy elismertebb-e. tényleg attól függ, hogy mit akarsz tanulni.

2010. júl. 27. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
75%

NYME-t ha meghallják állásinterjún, akkor elküldenek a jó büdös...

Érted.

Semmi szakmai értéke sincs annak a diplomának amit ott adnak.

2010. júl. 27. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:

A BMF-ről (már ÓE) is azt mondják, hogy szar és nem ér semmit.

mégis van olyan szakja/szakiránya, amit csak ott tanítanak, és piacképes, pl a nyomdamérnök. szóval ezért írtam, hogy szakon múlik.

első voltam.

2010. júl. 27. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Én az NYMe-re jártam közgázra, most végeztem.

Már májusban találtam munkát. És elég jó a fizetésem is.

Sopronban dolgozok és sok ember jött a Corvinusról, Bgf-ról az állasinterjúra. A munkáltató inkább részesítettem engem előnyben mint a Corvinusot. Persze lehet ha Bp-en keresnék állást engem sem vennének számba.

Sőt én nem is akarok pestre menni a nyomor fővásrosába. Az egyetemek ezrévvel bocsájtják ki pályakezdő munkanélkülieket. Még egy pár évi itt szeretnék dolgozni, közben a nyelvre jobban ráfekszem és irány Ausztria. Sokkal és sokkal magasabb bérért.

Annyit az oktatásról, hogy nagyon jó volt. Nagyon sok tanár jött a Corvinusról. Söt nagyon sok fiatal tanár van. Szerintem felveszi a versenyt a bgf-fel, sőt jobb is.

A többi karrol nem akarok és nem is tudok nyilatkozni.

2010. júl. 27. 13:10
 5/12 anonim ***** válasza:
sztem BGF egyértelműen
2010. júl. 30. 12:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de az OE miért szar?:S
2010. júl. 30. 12:55
 7/12 A kérdező kommentje:
Semmi baj. Valaki elmagyarázná, mi az az OE? :D
2010. júl. 30. 13:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Amúgy egy főiskola, lehet jobb egy egyetemnél? Az egyetem magasabban áll a mércén, mint a főiskola nem?
2010. júl. 30. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Mostani képzésben mindegy, hogy egyetem vagy főiskola, csak nevében más. Az ÓE= Óbudai Egyetem. azért mondtam, hogy szar, mert pl a könnyűipari mérnök képzésére mondják sokan, hogy semmi se lehet vele kezdeni.
2010. júl. 31. 22:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Ahogy a BME GTK képzéseivel se, főleg kommunikáció, vagy bme energetika mérnök se kell amúgy sok helyre:D ahogy az építőmérnökökért se tologanak.
2010. aug. 1. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!