Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » És az Államvizsgákkal mi lesz?

És az Államvizsgákkal mi lesz?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy az érettségi elmarad a szóbeli, na de ezt államvizsgánál, ahol alapból szóbelis + szakdolgozat védés van, ráadásul arra az időpontokra mondják a "tetőzést", na ott mi lesz?

Plusz még mi van a szóbeli vizsgákkal?

2020. ápr. 9. 12:55
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
65%

SZTE TTIK

online záróvizsga lesz felkészülési idő nélkül

minden kötelező tárgy (120 kredit) záróvizsga tárgy, és eddig lehetett 14 db könyvből 2 óra alatt felkészülni

hát most nem lehet!

micsoda könnyítés

[link]

2020. ápr. 9. 14:35
 2/33 A kérdező kommentje:
És akinek esetleg nincs meg a megfelelő internetkapcsolata az hogy zárózik? Főleg hogy most túl van terhelve a net. 1000res van itthon de olyan lassú lett mint a szar és folyamatosan elmegy.
2020. ápr. 9. 14:41
 3/33 anonim ***** válasza:
91%
Egy évben hány államvizsga van nálatok? Ha a mostani feltételek nem elfogadhatóak neked, próbáld meg egy későbbiben, akkorra biztosan rendeződik a helyzet. Mármint érted, teljesen meg van zavarodva nem csak az egész ország, hanem az egész világ is. Hacsak nem égetően sürgős most államvizsgáznod, én a helyedben kivárnék vele. Nálunk egy évben volt 3 államvizsga is, lehet könnyen beszélek, máshol lehet más a rendszer.
2020. ápr. 9. 14:51
 4/33 anonim ***** válasza:
23%

első vagyok, SZTE TTIK

két államvizsga van egy évben

felvételiznék is (MSc levelezőre - nem SZTE-re), és májustól már dolgoznék is főállásban...

nem tudom mit csináljak, mert alapból nem így készültünk...

de már többen mondták nem akarnak ezekkel a feltételekkel záróvizsgázni

az érzéseimet inkább nem írom le ide

eddig sem tudtak SZTE-n semmit se megszervezni, de ez...

2020. ápr. 9. 15:00
 5/33 A kérdező kommentje:
Hát én nem akarok még 1 félévre 400 ezret befizetni hogy államvizsgázhassak....... úgyhogy igen...égetően sürgős....
2020. ápr. 9. 15:09
 6/33 anonim ***** válasza:
91%

én úgy tudom, hogy ha csak az államvizsga marad, akkor a hallgatói jogviszony megszűnik, és csak záróvizsgázni kell

tehát nem kérhetnek költségtérítést arra a félévre

2020. ápr. 9. 15:13
 7/33 A kérdező kommentje:
Elolvastam a szegedit. Vicc. A feltétele mikrofon, kamera, és jó net.. de ezt az egyetem nem tudja biztosítani. De mi van akkor ha megszakad a net? Megbuktatnak? Ez így nagyon nem normális dolog. Gáz
2020. ápr. 9. 15:15
 8/33 anonim ***** válasza:
95%
Amint megcsinálod az összes tárgyad, abszolválsz, utána megszűnik a hallgatói jogviszonyod. Az államvizsgát már nem hallgatóként teszed le, nincs köze a féléveidhez.
2020. ápr. 9. 15:16
 9/33 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs amúgy. Mi van azokkal akik a feltételeknek nem felelnek meg? Az egyetem nem biztosítja. Akkor nem zárózhat? Diszkrimináció. Ombudsmanhoz lehet nektek fordulni meg perelni is őket..a helyetekbe ezt tenném.
2020. ápr. 9. 15:18
 10/33 A kérdező kommentje:
Nálunk igen. Mert a szakdogát fel kell venni es leadni. Tehát fizetned kell.
2020. ápr. 9. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!