Ti mit szóltok ahhoz, hogy az értettségi írásbeli vizsgája májusban lesz megtartva, és nem lesz szóbeli?
Engem sem érint, de szerintem korrektül hangzik.
Nekem egy nehéz szóbeli vizsgám lenne az egyetemen, az is (online) írásbeli lesz, számomra ez nagy könnyebbség.
6-os, és mégis hogy garantálják azt, hogy az a 40 ezer diák ne fertőzzön? Elmondanád? Épp ma reggel hozták ezt le:
A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be az ajánlásokat és a kijárási korlátozásokat. Különösen kérjük a budapestieket, hogy tartsák be a korlátozásokat, mert a fővárosban van a legtöbb fertőzött.
Akkor délre már pofán is köpik magukat azzal, hogy a diákok mégis kimehetnek az utcára?
#7 ahogy az a 4 millió ember se fertőződik meg aki nap mint nap elmegy munkába és boltba
Le lehetne állni a hisztivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!