Egy jogász, vagy egy mentőtiszt képzés elvégzése, majd államvizsgázás a nehezebb? Tudom, hogy két különböző területről van szó, de egyik sem tűnik könnyűnek. Választani meg kell (ene)
Értem, köszönöm. :) Bár azért mások is írjanak! Legalábbis igazán írhatnának többen is.
Jogásszal elhelyezkedés tekintetében mi lehet a probléma? Mivel nehézsége (és a magas ponthatárok) ellenére elég sokan jelentkeznek jogi képzésekre!
Második! Amit írtam, az nem ennek szólt. Hanem emiatt kérdeztem:
"A te helyedben mentőtisztet választanám ha el is akarsz helyezkedni benne."
"Jogásszal elhelyezkedés tekintetében mi lehet a probléma? Mivel nehézsége (és a magas ponthatárok) ellenére elég sokan jelentkeznek jogi képzésekre!"
Plusz még egy fő a volt mentőtiszt személyében.
Szerény véleményem szerint, csekély a különbség; csak egyetlen nulla a bér végén...
Jelenleg,ha mentőzni kezdenél, 157.000 forint lenne a kezdő béred tisztkènt. Később elérhető a bűvös 220.000 forint is... Tudom, mert csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!