Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az idei államvizsgák, záróvizs...

Az idei államvizsgák, záróvizsgák el lesznek halasztva a a járvány miatt vagy online fogják megoldani?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 4. 06:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
49% -os, értem mit akarsz ezzel mondani, de normális ember nem azért jár felsőoktatásra, hogy ne otthon melegedjen, aztán elcsalja a vizsgáit, ha már úgy is ott ül egy ideje legyen valami látszata... ezek az emberek tanulni akarnak, tisztában vannak vele, hogy a vizsga arra van, hogy felmérje a tudásukat, és ha valami hiányos, akkor arra jobban rá kell feküdni, hogy később sikeresek legyenek a munkahelyükön. Egyátalán nem érdekük, hogy csalással 100%-ra vizsgázzanak, aztán majd az első próbanapjukon elvérezzenek, mert fingjuk nincs miből is vizsgáztak.
2020. ápr. 5. 01:19
 12/18 anonim ***** válasza:
követem
2020. ápr. 8. 18:25
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

SZTE-TTIK

online záróvizsga lesz felkészülési idő nélkül

link: [link]

"borzasztó előnyös", és tényleg bízhatunk a tanárok jóakaratában... felháborító

nekünk minden kötelező tárgy záróvizsga tárgy, és épp emiatt lehetett záróvizsgán 14 db könyvből 2 óra alattn felkészülni,

hát most ugyanúgy megmaradtak a tételek csak felkészülési időt vették el...

nagyon köszönöm nekik! kívánok hasonló jókat

2020. ápr. 9. 14:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha meg el lenne halasztva, akkor meg az lenne a baj. Most akkor szerinted mi lenne a jó megoldás? Akármilyen döntést hoztak volna lennének, akiknek nem tetszik.
2020. ápr. 9. 15:45
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
Ennél bármilyen megoldás jobb lenne. Nyelvvizsga nélkül tudnak diplomát adni, az érettségit el tudják törölni, de mi meg 3-4 évig szívtunk a vizsgákkal, erre még rátesznek egy lapáttal. Nem elég hogy újra kell vizsgázni mindenből egyszerre(ennek sincs semmi értelme, de ok ezt el kell fogadni), de még a felkészülési időt is elveszik. Undorító ez az egész, soha nem javasolnám senkinek, hogy egyetemre menjen.
2020. ápr. 12. 11:19
 16/18 A kérdező kommentje:
Mi az hogy újra kell vizsgázni mindenből? Mit szerettél volna, hogy záróvizsga nélkül is kaphassál diplomát?
2020. ápr. 12. 15:56
 17/18 A kérdező kommentje:
Visszakérdeztem, mert nem egyértelmű te mit vártál, hogy elmaradjon a záróvizsga vagy anélkül is odaadják a diplomát, azt szeretted volna? Ezért most miért kell sértegetni?
2020. ápr. 16. 14:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok a kormány oldalán, de akármilyen döntést hoznak mindig csak a háborgás megy, már annyira kellemetlen. Mondd meg akkor hogy lenne a jó, mert a kötöszködés az megy, de hogy normális ötleted legyen az már kevésbé.
2020. ápr. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!