Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mi lesz a szakmát...

Szerintetek mi lesz a szakmát tanuló diákokkal?

Figyelt kérdés

Sokan írják hogy úgye maradjon el,később legyen vagy hogy a tanév végi átlag alapján kapják meg az érettségizők a jegyet......de kérdem én ez a szakmát,Okj vizsgát tenni készülőkkel mi a helyzet ahol gyakorlati vizsga is lenne.

Szerintetek mi lesz vagy nektek mi a véleményetek mi lenne a megoldás?

Ha szakmát tanultok légyszi írjatok oda :)

Köszi a válaszokat,véleményeket előre is.

2020. ápr. 2. 01:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Aki szociális vagy eü területen tanul, rendészet, tűzoltóság, katasztrófavédelem, még el tudom képzelni a gyakorlatot, a többinél csak jövőre. Ez nagyon gáz mindenkinek, a tanárnak is és annak aki jövőre kezdené, mert kétszerannyian lesznek.
2020. ápr. 2. 06:36
 2/5 anonim ***** válasza:

En is nagyon sajnalom azokat akik normalisan tanultak es akkor lesz egy ilyen helyzet es ez miatt lehet hogy plusz 1 ev :( kitartast kivanok mindenkinek.

Mi is izgulunk az erettsegi miatt

2020. ápr. 2. 08:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Fizetős OKJ-n tanulok idegenvezetőnek, júliusban lett volna a nagy vizsga, de jelen helyzetben ez kizárt kb. Gyakorlatokról meg szó sem lehet, a városnézés általunk elmondani tervezett szövegét írásban kell majd elkészítenünk, de nem tudjuk, hogy be lesznek-e pótolva a gyakorlatok (és így tovább csúszunk, ki tudja mennyit, közben ugye ez a fizetős rendszerű OKJ elvileg meg is szűnik) vagy nem, de akkor meg faramuci, hogy úgy kapunk igazolványt, hogy nem vezettünk soha egy túrát sem a tanfolyam alatt.
2020. ápr. 2. 22:38
 4/5 anonim válasza:
Én logisztikai és szállítmányozói ügyintézői OKJ képzésen vagyok, májusban vizsgáznék. Nekünk annyit mondtak, hogy ha az érettségin nem lesz szóbeli vizsga, akkor valószínűleg nekünk sem. Szerintem amilyen rendeletet az érettségire vonatkozóan hoznak, az a szakmai vizsgákra is igaz, ugyanis sokban nem tér el a kettő egymástól.
2020. ápr. 15. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem én hogy esetleg akkor nekünk se lenne szóbeli, de nekünk lenne gyakorlati vizsgarész is...szóval jó lenne ha ezekkel kapcsolatban is mondanának már valamit. :/
2020. ápr. 18. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!