Az egyetemeken mennyit kell szerepelni?
tanártól, szaktól, és tanegységtől függ.
pl nekem filozófia szakon kellett, meg könyvtár szakon is, mert 24-50 ember volt egy evfolyamon, és legtobb tanegysegre kb 10-12en jelentkeztünk. a progmaton, meg más szakokon, ahol van 400 ember egy évfolyamon, és mindenkinek el kell végeznie ugyanazt a tanegységet, nemhiszem, hogy nagyon kéne előadást tartani, bár nekik is van olyan, hogy elofordulhat. szóval változó, kartól, tanártól, és tanegységtől függ
Az egyetemen arra figyelj, hogy nem igazán fognak azzal foglalkozni, hogy téged tanulásra buzdítsanak, vagy odafigyeljenek rád. Még a gyakorlatokon talán...
Tehát, ha magad nem tanulsz, azt megállapítják majd a zh. eredmények alapján - és eleve javítóvizsgával indulsz a vizsgaidőszakban (vagy oda se jutsz). De inkább az van, hogy ha nem tanulsz, kibuksz majd az első vizsgaidőszakban.
Ezt arra mondom, hogy kell-e szerepelni... persze, hogy kell, időnként. De ha nem akarsz, valószínűleg senki nem megy majd utánad és nem erőlteti. De ennek az lesz az eredménye, hogy kibuksz.
Kedves kérdező!
Hova szeretnél járni?Melyik egyetemre?
Én másodéves vagyok, óvodapedagógiára járok, és eddig minden félévben volt összesen 4-5 referátum.A csoporttársaim előtt.
Egyáltalán nem gáz...
Ja és az egyik válaszolóval nem értek egyet...én itt kevesebbet tanulok, mint gimiben és mindig 3.6-3.9 az átlagom.Nekem ez tökély, mert soha sem voltam pedál vagy éltanuló...inkább az a fontos, hogy az adott hivatásban el tudjon mélyülni az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!