Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek melyik forgatóköny...

Szerintetek melyik forgatókönyv a reálisabb?

Figyelt kérdés
Tavaszi szünet után, április 15-én újranyithatnak az iskolák? Vagy május elején, május 4.-e felé? Szerintem az, hogy szeptemberbe menjenek csak a gyerekek, az kizárt. Mert így nagyon de nagyon felszínes lesz a tudásuk.

2020. márc. 31. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Pedig az lesz.
2020. márc. 31. 21:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem inkább élni szeretnének az emberek. S megjegyzem, hogy lrhet nehezebb, de aki tanulni akar az tud, kinyit pár hülye könyvet, aztán tanul. Nehezebb, de nem lehetetlen.

Április 15 lenne a legnyagyobb marhaság. De májusban is bőven elég lenne, ha csak az érettségizők mennének be.

2020. márc. 31. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Idén távoktatásban fogják befejezni a tanévet. Szeptembertől talán nyitnak az iskolák, ez a járványtól függ. Ha júliusban tetőzik, akkor még lehet, hogy a szeptemberi kezdés is kétséges marad. De az kétségtelen, hogy ebben a tanévben már nem lesz intézményi oktatás.
2020. ápr. 1. 09:50
 4/6 anonim válasza:
Felszines a tudás? Ugyan már! Amúgy sem oktatás zajlik hanem butítás. Felnőtt fejjel gondolj már vissza hogy tanulmányaid milyen nagy része felesleges volt. Direkt bután vagyunk tartva! Csomó felesleges dologgal traktálják a gyereket amitől befeszül és folyamatosan stresszel a semmin. Ez a vírus most egy nagy lecke mindenkinek. Ebből kell tanulni és átértékelni amit már amúgy is rég át kellett volna értékelni. Ezt a rohadó gerinctelen kapkodó világot.
2020. ápr. 3. 01:21
 5/6 anonim ***** válasza:
LESZ iskola még ebben a tanévben, mint minden környező országban. Nem tudom mit gondolnak azok, akik azt hiszik, hogy féléven meg éveken át otthon fogunk ülni. picit gondolkozzatok már! Nem lehet így tartani a gazdaságot fél éven keresztül, ezt megmondta az olasz miniszterelnök is. Ha törik ha szakad muszáj beindítaniuk a gazdaságot, iskolákat, mert nagyon komoly gondok lennének. Május közepe, legkésőbb végén újra iskolába fogunk menni.
2020. ápr. 11. 14:34
 6/6 anonim válasza:

5.

Ez Magyarország itt nincs logika, az van amit Orbán mond... sajnos

2021. ápr. 10. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!