Szerintetek mi lesz az érettségivel? Ballagás pedig egyáltalán nem lesz vagy érettségi előtt azt is megtartják?
Köszi
jöhetnek még válaszok
Ballagás sztem kizárt, egy nagy iskolában akár 1000+ ember is összegyűlhet a ballagókkal, vendégekkel, tanári karral együtt. Ez nagyon veszélyes lenne jelenleg, és nem hiszem, hogy egy hónap múlva javulna a helyzet. Azt tudom elképzelni, hogy ha csillapodott a helyzet, akkor összetrombitálják a társaságot, és rendeznek egyet utólag.
Érettségi sem lesz sztem májusban, de valamikor meg kell tartani, pl az őszi időszakban (most épp azt hangoztatják, hogy a nyár még nagyon bizonytalan).
Ballagást max olyat tudnék elképzelni, hogy zártkörűen végigvonulnak az iskola folyosóin meg az udvaron az osztályok, azt felveszik és DVD-n vagy valamilyen közösségi platformon elküldik a szülőknek. (Hogy ki díszíti fel az iskolát az mondjuk jó kérdés...)
Egyébként ha az érettségit lehet csúsztatni, akkor a ballagást is lehet. Ha nyáron lesz ezt is ugyanúgy meg lehet 2-3 nappal érettségi előtt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!