Mi lesz az érettségivel?
Tudom, hogy nem lehet tudni, de szerintetek, ésszerűen átgondolva.
Én eddig pozitívan álltam hozzá, de már látom, hogy 1 hónap alatt ez nem megy le, május elején nem fogunk tudni érettségizni. Főleg, ha a következő hetekben lesz kijárási tilalom is. Ráadásul olvastam, hogy több országban eltörlik az ottani érettségiket is. Szerintem itt is ez lesz. Bár ne lenne.
Nem törlik el egyik országban sem, csak elhalasztják.
Szerintem Magyarországon is elfogják halasztani nyár végére, vagy amikor újra mehetnek a diákok iskolába.
Szerintem ezt nem 2 héttel előtte kellene bejelnteni, hanem minimum 1 hónappal. Meg egyébként is, mi arra a garancia, hogy attól, hogy április 20-ra nem lesz új beteg, május 1-re sem lesz.
Ráadásul az összes tárgyat figyelembe véve, majdnem egy teljes hónapot igénybe vesz az érettségik lezajlása. Ez nagyon sok diákot jelent, nagyon sok tanárral.
Én nagyon sokat rágódok ezen, mivel engem érint az érettségi.
Szerintem is április közepén tudnak valami lényegeset mondani.
Most nagyobb gondjuk is van, sajnos. Bár nagy felelőtlenség lenne még április végén ( ugye amikor megkezdik az előkészületeket az érettségire) nagyobb tömegeket mozgatni. Majd pedig jönne az a százezres nagyságrendű tömeg, plusz tanárok... borzasztó felelőtlenségnek titulálnám.
Ha gondolod én eladom neked az enyém.
Eredeti, csak a nevet kell valahogy átírni.
Én nagyon remélem, hogy nem kell érettségizni, hanem az évvégi jegyet fogják beírni. Sajnos egyre több a fertőzött , egy 21 éves lány is meghalt aki egészséges volt , a korona víruson kívül. Azt mondják, hogy a meleget nem bírja ez a vírus. Szerintem ez azért érdekes , mert Ausztráliában is rengeteg embert megfertőz és ott ugye, meleg van...
Elvileg próbáljuk lassítani a vírust , de így tovább is fog tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!