Ilyenkor igazolatlant kapok? :D
Létrehozott az ofő egy csoportot az avayában,hogy ott lesznek az online órák videohíváson keresztül de semmi kedvem hozzá.
Ha nem csatlakozom oda fel,akkor mit tehet?
( Aki nem tudná az avaya hasonlít a google classroomhoz avayában is lehet videóhívásozni)
Az lehet, de miért buktatnának meg?
Átrugdosnak mindenkit.
Amúgy nem állok semmiből sem bukásra,és nem is tervezek,csak az a bajom,hogy csinálnék mást szívem szerint,már úgy se számít kb semmi.
Jön a tavasz,már mennék ki a levegőre tudok olyan helyeket ahol nincs sok ember,tehát nem kell tartanom a vírustól.
Erre meg video chat a (már elnézést) bu** ofőmmel aminek sok értelme úgy sincs 🤷
*Amúgy mégegy érdekesség, ötödéven, ami már az okj-s volt a középsulis képzés után, nekünk volt olyan tanárunk, aki két osztálytársamnak, vagy legalábbis kettő közül az egyiknek tuti rendszeresen beírt egyeseket órai munkára; azért mert ott a leghátsó padban időnként kérdezett valamit az egyik a másiktól; de amúgy alapvetően figyeltek. És így szó nélkül írogatott be egyeseket; tehát az osztálytársam nem is tudott róla; és akkor a tanár egyszercsak bejelentette, hogy beszélniük kéne, mert bukás közelbe' van. És akkor a srác meg nem értette, mert őneki egy darab egyesről nem volt tudomása. Hanem a tanár alattomos, sunyi módon beírogatott neki egyeseket órai munkára. Tehát én nem packáznék senkivel. Amúgy ez a tanár alapvetően nemigazán volt rosszarc, hanem csak butácska.
Ja és mégegy, amúgy elhiheted, mindenkinek lenne értelmesebb elfoglaltsága, minthogy a tananyagot hallgassa;amit lehet, hogy egyszer kell megtanulni, vagy kétszer, és soha többet nem foglalkozik vele, mert sehol többet nem kerül elő az életben. Meg pl olyan óráról is hallottam, nem tudom, ez konkrétan létezik-e ilyen formában, vagy csak szóbeszéd;amikor a tanár konkrétan a tankönyvet olvassa fel, tehát azt te otthon is el tudnád magadtól,és ettől meg semmivel nem vagy előrébb, de most ez van; nem tudsz mit csinálni. Ezeket az éveket még végigszenveded; utána reményeink szerint foglalkozhatsz csak olyannal , ami érdekel, meg szereted, meg még jó is vagy benne.
Köszönöm az őszinte gondolatokat.
Én azért eléggé kételkedő vagyok.
Azért 25 embert megszervezni nem lesz egyszerű szerintem,így rájönnek idővel hogy egy baromság.
Egyébként szerintem a tanárok sem hülyék,nem fognak órákat görnyedni ott,inkább mennek valahova a családdal gondolom.
Mikrofon ki,kamera ki.
Utcára ki,vagy elmegyek alszom egy jót..
Ennyit érnek ezek a komoly online órák 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!