Döntenem kell. Megvan az ideiglenes felvételi jegyzék és a tópartiba több az esélyem bekerülni mind a vasváriba, de én utóbiba szeretnék inkább menni. Mit javasoltok?
Komolyan van még ember, aki a tetves középiskolákon dilemmázik? 😂 Ember, ennél nagyobb bajod ne legyen, senki le nem szarja, hogy hova jársz, ugyanúgy le fogsz érettségizni és ugyanúgy megvan az esélyed rá, hogy normális jegyeket szerezz.
Milyen rohadt érdekes, hogy én egy nevenincs középiskolában végeztem, mégis minden érettségim 80% fölött lett... Majd az egyetemen pörögj, a cv-dben mindenki leszarja ezt az infót.
Kérlek téged kérdező, ha megvan a józan eszed,ha nem szeretnél hajnalokig tanulni, sokszor értelmetlenül. Demotiválva sírva a szobádban éjjeleken át, menj a Vasváriba. Fel fognak venni. Persze 1-2 dologert megéri a Tópartiba jönni, de kérlek ne tedd ezt magaddal, többet ér a fiatalságod.
Ha még lenne kérdésed írj nyugodtan privát üzit
Kedves kérdező, a Tóparti mellett a szabadidő ismeretlen fogalom. A közösséggel nincs semmi baj szerintem, bár biztos van ennél jobb is. Igazából nincs semmi extra, csak egy halom elvárás. Viszonylag tűrhető.
Ha kérdésed van nekem is írhatsz nyugodtan:DD
Kedves Kérdező!
Mire jutottál végül? Hova vettek fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!