Milyen a budapesti Teleki Blanka Szakgimnázium?
Én NYEK-es vagyok, így a szakmákról nem tudok túl sokat mondani. Logisztikás évfolyamtársam dicsérte.
A közösség példás, én nem találkoztam még ilyen jó közösséggel, mint ami itt van.
Az én tanáraim (noha egyelőre kevés tantárgyam van) többnyire nagyon kedvesek és segítőkészek, nincs rájuk panaszom. Összesen 9 tanár tanít engem, ebből 4 angolt. Angol heti 18 órában van, viszont egyikük sem az a tipikus ,,Na akkor ebből meg ebből írunk holnap” fajta, témazárót elég gyakran írunk, mégis normálisan be van jelentve (ha hétfőn írjuk, akkor már előző kedden-szerdán tudjuk).
En egy nyílt nap után első és egyetlen (jó, vészhelyzet esetére megjelöltem a Szent Istvánt is) iskolaként jelöltem meg.
UI: én 8 év angol nyelvtanulás után jöttem angol NYEK-re, mindig ötös voltam, mégis csomó újdonság van számomra, szóval a nyelvoktatás is rendben van!
#1 vagyok. Sajnos csak itt tudok válaszolni a privátban írt kérdésre, ugyanis véletlenül töröltem.
Szóval: igen, logisztika NYEK.
Elvileg második évtől van így második nyelv, plusz ebben az évben lehet középfokút tenni.
Fiú-lány arány az osztályomban: 9 fiú, 24 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!