A távoktatást hogyan kell elképzelni?
Sziasztok.
Most h bezártak a sulik a korona vírus miatt,távoktatás lesz.
Hogyan kell ezt elképzelni? Leadnak emailbe egy anyagot, vagy tényleg online élőbe részt kell venni? (érettségi)
Miként képzeljem el az egészet?
Előre köszi. :D
Tesóm sulijába felrakják facebook csoportba és otthon lehet belőle tanulni. Számonkérés házidolgozat formájában. Online élő videostreamet nem fognak csinálni.
Érettségi szerintem, hangsúlyozom szerintem úgy lesz hogy bemehettek, csak mégjobban fel lesztek darabolva. Pl nekünk anno szóbali úgy volt hogy 2 óránként jöttek-mentek ketten, így senkinek nem kellett egész nap bent maradnia. Írásbelinél meg valszeg több terembe szétültetnek, úgysem lesz az érettségizőkön kívül bent más --> fél iskola üres lesz. SZERINTEM :D
Mért zárod ki az online videostreamet első?
Van olyan egyetem, ahol pénteken már tartottak egy próba órát online.
"Tesóm sulijába" tehát nem személyes véleményt írtam, hanem ami a tesóm sulijában lesz, amit eddig kaptak információ a tanárjaitól. Más suli nyilván csinálhatja, csinálni is fogja valszeg pár.
Lehet, hogy e-mailben érkezik, lehet, hogy levélben, lehet, hogy Facebookon, lehet, hogy máshogy.
Lehet beleszólásod abba, hogy hogy kapod a tananyagot. Kérdezd meg a tanáraidat, hogy mik a terveik, és hogy milyen technikai lehetőségeid vannak.
Én olyat tudok elképzelni, hogy asszem abba a Kréta-rendszerben is lehet tananyagokat megosztani, vagy akár fészen, és akkor oda minden hétre mondjuk készülnek a tanárok valami diasorral, meg még hozzákapcsolódóan valami kérdéssorral, vagy fogalmazási feladattal.
Matekból abból talán linkeket küld a tanár, hogy hol tudnak utánaolvasni az adott témának, és akkor ha van még kérdés, akkor biztosan válaszol. Ha mondjuk nemtom pl a tankönyvben nincsen mondjuk olyan részletesen leírva esetleg; vagy nem tudom; lehet, hogy pl valakinek mondjuk más megfogalmazásban egyértelműbb lenne. (én ezeket nem tudom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!