Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kb. meddig maradnak zárva az...

Kb. meddig maradnak zárva az iskolák?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor tegnap este bejelentette:új oktatási munkarend lép életbe,a diákok nem látogathatják az iskolákat. Elvileg a tanárok digitálisan fogják leadni a tanagyagot,azt hogy hogyan,nem mondta.

Igen ám,de van egy nagy bökkenő:nagyon sok pedagógus még egy YouTube videót sem tud kinagyítani,mert sokak nagyon levannak maradva technológiailag.

Emellett sok gyereknél felügyelet sincs,mert anyuka apuka dolgoznak a nagyszülők pedig vagy nincsenek,vagy félnek a fertőzéstől stb...

Szerintem az sem nem lenne jó,ha diákok 4 hónapot ücsögnének otthon,unatkozva.

Persze,ezek csak az én véleményeim

Szerintetek meddig maradnak zárva az iskolák?

2020. márc. 14. 08:23
1 2
 11/12 anonim válasza:
26%

a.)Én ahogy az eddigi informácókat olvasgattam mivel az egyetemekről pl. a BME kiírta, hogy 1-2 hónapról van szó SZERINTEM az idén érettségizőknek idén már nem kell iskolába menni.

b.)"Nincs a gyereknek semmi amivel becsatlakozhatna a távoktatás órákba" Máskor mindenki azon vergődik, hogy mindig csak a telefont nyomkodják. Tudomásom szerint az összes olyan app amin meglehetne tartani egy ilyen órát mind elérhető okostelefonokra.

Egyébként ez nem is rossz dolog. Halad a világ. A be és hazajárás idejük fenmarad a diákoknak tudnak többet tanulni. Lehet nyílik egy új csatorna is a diákok-tanárok között ezáltal. Aki pedig érettségire készül és van olyan tantárgya amitől tart fogadhat magántanárt is.

2020. márc. 14. 10:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sok tanár le van maradva, de van rengeteg diàk aki meg nem, szóval lehet önkénteseket szervezni (proginfós vagyok és felajánlottam volt középsulimnak hogy szívesen segítek a tanároknak megtanítani mit hogy csináljanak) elvégre ez egy közös probléma. Tudom sokaknak nincs internet elérés, olyan helyen más megoldás kell, de a legtöbb helyen youtube-ra feltölteni videókat teljesen életszerű. A legnagyobb kihívás a tz-k lennének. Mi legfeljebb egyetemen mindenből vizsgázunk, de az iskolák ezt hogy oldják meg?
2020. márc. 14. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!