Kb. meddig maradnak zárva az iskolák?
Orbán Viktor tegnap este bejelentette:új oktatási munkarend lép életbe,a diákok nem látogathatják az iskolákat. Elvileg a tanárok digitálisan fogják leadni a tanagyagot,azt hogy hogyan,nem mondta.
Igen ám,de van egy nagy bökkenő:nagyon sok pedagógus még egy YouTube videót sem tud kinagyítani,mert sokak nagyon levannak maradva technológiailag.
Emellett sok gyereknél felügyelet sincs,mert anyuka apuka dolgoznak a nagyszülők pedig vagy nincsenek,vagy félnek a fertőzéstől stb...
Szerintem az sem nem lenne jó,ha diákok 4 hónapot ücsögnének otthon,unatkozva.
Persze,ezek csak az én véleményeim
Szerintetek meddig maradnak zárva az iskolák?
a.)Én ahogy az eddigi informácókat olvasgattam mivel az egyetemekről pl. a BME kiírta, hogy 1-2 hónapról van szó SZERINTEM az idén érettségizőknek idén már nem kell iskolába menni.
b.)"Nincs a gyereknek semmi amivel becsatlakozhatna a távoktatás órákba" Máskor mindenki azon vergődik, hogy mindig csak a telefont nyomkodják. Tudomásom szerint az összes olyan app amin meglehetne tartani egy ilyen órát mind elérhető okostelefonokra.
Egyébként ez nem is rossz dolog. Halad a világ. A be és hazajárás idejük fenmarad a diákoknak tudnak többet tanulni. Lehet nyílik egy új csatorna is a diákok-tanárok között ezáltal. Aki pedig érettségire készül és van olyan tantárgya amitől tart fogadhat magántanárt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!