Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek be fogják zárni a...

Szerintetek be fogják zárni a középiskolákat is a koronavírus miatt?

Figyelt kérdés
Az egyetemeket már bezáratták.Idén érettségizem és attól tartok,hogy ha bezárják az iskolákat akkor nem fogunk tudni normálisan felkészülni az érettségire,mivel távoktatás lesz,az nyilván nem olyan hatékony.Szerintetek lehet,hogy eltolják az érettségit?És akkor nyáron kell majd érettségiznünk?Ez esetben a felvételik is kitolódnak?Félek,hogy emiatt ki kéne hagynom egy évet és nem mehetnék idén egyetemre..😞

2020. márc. 11. 15:53
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem annyira nem esélyes az egész mint azt te most reméled
2020. márc. 11. 16:48
 12/35 anonim ***** válasza:
65%

De egyébként ha érettségizni letudsz akkor a már csaj fel kell töltened az érettségi bizonyítványod miért ne tudnál tovább tanulni? Onnastól az egész jelentkezés neten megy

Szeptemberre ez az egész hisztéria leül

2020. márc. 11. 16:51
 13/35 A kérdező kommentje:

16:48 szerintem azért még van esély rá,hogy ne zárják be a gimiket,akik idén érettségiznek (velem együtt)azokkal mind nagyon nagy kicseszés lenne,még ha az iskola bezárása annyira nem is,ha ettől még le tudnánk érettségizni,de a továbbtanulás egy évvel való eltolása oltári nagy kicseszés lenne...

De remélem a gimik eltolásáig sem jutunk el,mert akkor a többi felvázolt eseményig sem.

2020. márc. 11. 16:53
 14/35 A kérdező kommentje:

16:51 teljesen igazad van,de ha esetleg annyira eltolnák,hogy átcsúszna szeptemberre,akkor nem hiszem,hogy érvényes lenne úgy a jelentkezés,hogy a képzés esetleg már folyna.Pl.ha eltolódik ez az egész szeptemberre(nem tudhatjuk sajnos de nagyon remélem,hogy nem)és szeptemberben indulna a képzés akkor azt nem tudom hogyan oldanák meg..

De ebben igazad van,ha annyira nem tolják el akkor nem kell így pánikolnom..😂

2020. márc. 11. 16:57
 15/35 A kérdező kommentje:
Szóval ha mondjuk szeptemberben lenne az érettségi,akkor hogy vesznek fel arra a képzésre ami szeptemberben kezdődik,így már érthetőbben írtam le
2020. márc. 11. 16:58
 16/35 A kérdező kommentje:
Vagy akkor az egyetemi képzés is később kezdődne?Jajj nem tudom,valaki nyugasson meg reális tényekkel..
2020. márc. 11. 16:59
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudtok jelentkez i az egyetemekre akkor szeptember nem fog elindulni a képzés, tehát nem csak úgy becsatlakozni fogsz, esetleg a keresztféléves csúszás történhet meg de ez sem valószínű
2020. márc. 11. 17:02
 18/35 anonim ***** válasza:
29%
De amúgy egyellőre csak egy 2 hetes bezárásról van szó, egyellőre nem kell félni attóp hogy elmarad az érettségi
2020. márc. 11. 17:18
 19/35 A kérdező kommentje:
Milyen az a keresztféléves csúszás?
2020. márc. 11. 17:20
 20/35 anonim ***** válasza:
29%
Hát nálunk itt féléves rendszerek van, félévente van tárgyfelvétel meg beiratkozás is
2020. márc. 11. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!