Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Gimnáziumba felvehetnek?
Ennél a kérdésnél leírtam, hogyan lehet megnézni az előző két évben hányadik volt az utolsó rangsorszám, amivel valaki bekerült egy gimibe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Keresd meg a sulit, és nézd meg, ebből tudsz következtetni (persze biztos nem lehetsz benne, hogy idén is így lesz, de azért nagyon nagy eltérések nem szoktak lenni egyik évről a másikra).
Bármennyire is meglepő, felvettek oroszra.^^ Igen, éreztem, hogy nem volt sok esélyem, és köszönöm az őszinte válaszokat. Viszont tudom, hogy nehéz lesz, de azt is, hogy megéri, elvégre akár három nyelvet is elsajátíthatok középfokon. Meg szeretem a kihívásokat, jó a nyelvérzékem és szeretem magát a spanyol nyelvet is. Szóval egyelőre boldog vagyok, de figyelembe veszem a rossz dolgokat is, tudom, hogy akadnak ebben a gimiben, sőt.
Mindenesetre mégegyszer köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!