Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Károlyi Mihály Magyar-Spanyol...

Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Gimnáziumba felvehetnek?

Figyelt kérdés
Most rakták ki az ideiglenes listát és nagyon aggódok, hogy kevés pontom van ahhoz, hogy felvegyenek. Mindhárom szakot megjelöltem. 139 pontom van összesen. Angolon 233. vagyok (ez biztosan esélytelen), németen 109. és oroszon 89. Szerintetek van esélyem, vagy inkább mondjak le róla?

2020. márc. 9. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennél a kérdésnél leírtam, hogyan lehet megnézni az előző két évben hányadik volt az utolsó rangsorszám, amivel valaki bekerült egy gimibe:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

Keresd meg a sulit, és nézd meg, ebből tudsz következtetni (persze biztos nem lehetsz benne, hogy idén is így lesz, de azért nagyon nagy eltérések nem szoktak lenni egyik évről a másikra).

2020. márc. 10. 08:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Reménykedj erősen. Én németen 60. vagyok, de mivel szűk az osztály létszám, ezért én elegedtem. Meg sok rosszat hallottam rola, ezert nem is szeretnem mar. Az orosz nem lehetetlen, de ha fel is vesznek, szó szerint, vért fogsz pisilni, olyan nehéz lesz. Sajnálom.
2020. márc. 24. 16:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem esélytelen. Lehet jobb is lesz neked egy könnyebb gimiben. Bocsi.
2020. márc. 24. 16:46
 4/5 anonim válasza:
Szia, kijott a vegleges lista. Felvettek?
2020. ápr. 23. 16:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Bármennyire is meglepő, felvettek oroszra.^^ Igen, éreztem, hogy nem volt sok esélyem, és köszönöm az őszinte válaszokat. Viszont tudom, hogy nehéz lesz, de azt is, hogy megéri, elvégre akár három nyelvet is elsajátíthatok középfokon. Meg szeretem a kihívásokat, jó a nyelvérzékem és szeretem magát a spanyol nyelvet is. Szóval egyelőre boldog vagyok, de figyelembe veszem a rossz dolgokat is, tudom, hogy akadnak ebben a gimiben, sőt.

Mindenesetre mégegyszer köszönöm a válaszokat.

2020. aug. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!