Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemi kérvény összegét...

Egyetemi kérvény összegét hova kell befizetnem? Nem ír (t) ki semmilyen számlaszámot.

Figyelt kérdés

Korábban már adtam be kérvényt, azonban kiderült nincs rá szükségem, így nem egyenlítettem ki, tehát nem bírálták el.

Annál a pénzügyek menüpont allatt találtam számlát, de most nem ír ki semmit, sehol. Határidőt meg mai napja írja... :/

Mi ez?

Éjjel csináltam a kérvényt.

2020. márc. 6. 08:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Neptun gyűjtőszámlára szokás utalni(van leírás, keress rá az egyetemed oldalán) és abból kiírni tételt majd befizetni.
2020. márc. 6. 12:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Elküldtem az egyetem számlájára, bankból utalva. Még nem jelzi a neptun, és elektronikus számla sincs róla.

Nem bas_tam el,ugyee?

2020. márc. 6. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!