Mi az, hogy felvételi pontok szerint fogják a tanköröket kialakítani?
Egyébként a BME-n az összes szakon így csinálják. Most lehet azt mondani, hogy "persze az ottani teljesítményed számít", ami igaz is, csak hát akkor is úgy fognak kezelni, hogy leghülyébb tankör...Szal szokd meg, ugyanis a BME erről szól...szívás, szívás, szívás.
Egyébként nekem még elég jó az átlagom(3.5)ez már kb álomkategória ott, de már meg is bántam, bátyám nem rég maradt alul egy állásinterjún egy Pannonossal szemben, kevesebb szívás, jobb munkahelyi lehetőségek, én azért jöttem ide, hogy a legjobb műszaki diplomát kapjam, hát a munkáltatók szerint a Pannon már kezdi megelező a BME-t, ugyanis lehet, hogy orrba-szájba sz*psz a matek miatt, de hogy szakmailag egy nagy nullával lehet leírni, amit nyújtanak, az 100%. Kb ugyanúgy tanítják a szakmai tárgyakat, mint 50-60évvel ezelőtt, és azóta azért voltak fejlődések/újítások. Véleményem szerint a BME-t túl misztifikálják, és reálisan nézve szinte mindenhogy csak rosszabbul jár vele az ember. Persze sok kapcsolata van az egyetemnek, meg nem jutott el ez minden munkáltató agyáig, hogy a szakmai tárgyak fontosabbak, de már elég sokan felfogták és szerintem évről évre lejjebb fog menni ezért a BME-s diploma értéke, én már befejezem itt a bsc-t de msc-re a pannonra megyek , vagy el se kezdem. Szóval, mivel gondolom már felvettek, tarts ki, ha csak jelentkezés előtt állsz, nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!