Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek meddig van értelme...

Szerintetek meddig van értelme erőlteteni egy egyetemet?

Figyelt kérdés

Én konkrétan depressziós lettem, ráment az egészségem, semmi sikerélmény.

Főleg az otthoni terror miatt, hogy legyen diplomád, meg csak te tehetsz róla, meg nem tanulsz...

Felvettem újra a tárgyat, újra szivatott a tanár is, mikor nem volt több alakalom, vagy esély, úgy döntöttem, nem szórakozom tovább, elég volt. Így is elcsesztem 4 évet anyámék miatt.

2020. febr. 25. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

"A serdülőkori fejlődés egyik fontos eleme a felnőtt életre való felkészülésben a felelős viselkedés

és gondolkodásmód kialakítása." (Hellison, 2000)

1. lépés: A felelősség belátása: nem anyádék miatt ment el 4 éved.

2. lépés: A felelősség vállalása: rossz döntéseket hoztam, ezért tartok ott, ahol.

3. lépés: Változtatás.

2020. febr. 25. 14:40
 2/7 A kérdező kommentje:

De igen, mert ők erőltették ezt, majd mikor nem ment, szarrá szivatott a tanár, akkor is, mert csak nem tanultam. Miattuk vettem fel nem tudom, hányszor. Miattuk nem lehetett változtatni, váltani, másik szakra stb.

Meg miatta vertek meg stb.

Tudom, nem anyukám colt ott vizsgázni helyettem, de eddigi tanulmányaim során ez az egy tantárgy nem ment (a szakot is utáltam, de ez nem befolyásolt), kitűnő voltam, de ez a tárgy...

Nagyban a tanár miatt is, nem tanított, direkt megbuktatott, alázott, szivatott..

De ez megvolt az első félévben is, meg első év végen is, sőt második után is akartam váltani... Nem szidni, kiabálni, meg "hajtani" kellett volna, hanem változtatni, akkor talán diplomám is lenne... Mert beszélni nem lehetett, mert csak ők ordiblátak, meg aláztak, meg mit mond más.... Nem más szenvedett ott, hanem én.

Most meg már nincs mit felvegyek, vagy menjek belőle negyedszerre is... Nem tudtak, mit tenni...

2020. febr. 25. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Ha bántalmazás ér, tegyél feljelentést a rendőrségen!

Ezt követően átmeneti szállás, társbérlet, álláskeresés az elsődlegesek, nem az egyetem. Levelezőn is elvégezhetsz majd bármit, amint független lettél és önellátó.

Megint csak vissza az első válaszhoz: Változtass!

2020. febr. 25. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Írd ki 2 naponta évek óta, akkor biztos jó lesz. Miért kell ezt?

Már millió tanácsot kaptál vagy valaki végezze el helyetted a szakot?

2020. febr. 25. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Velem is volt ilyen de én a tanárt okoltam amiért úgy éreztem hogy szándékosan szicat. És én nem olyan vagyok aki ezt tűri, elküldtem a k.va anyjába meg megfenyegedtem hogy megverem ha nem hagy békén. A fegyelmim már nem vártam meg, inkább átjelentkeztem egy másik egyetem levelezőjére ahol simán veszem az akadályokat, és hamarosan diplomázok végre
2020. febr. 25. 22:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Én nem mertem neki visszaszólni, akkor sem, mikor a dolgozatomat mutpgatta, meg beszólogatptt, kigúnyolt. Tudta jól, hogy mit művel, mert amint beléptem, gyorsan eldúgta a lapot... Meg azt autóbaleset utná 1 nappal írtam, csak nem mertem azonnal beadni, azért nem készültem rá, amúgy szoktam.

Nálunk is voltak, akik átmentek máshova miatta és nagyon jól tették, ott időben végeztek. Én meg szenvedtem itt vele feleslegesen, időben, meg pénzben, meg mindenben.

2020. febr. 25. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:

“Meddig érdemes erőltetni az egyetemet?”

A diplomáig.

2020. febr. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!