BME logisztikai mérnöki?
én 1 évet jártam oda, csak arról tudok beszélni.
színvonaltalan, sok felesleges tárgy, irreális számonkérések, alkalmatlan tanárok
de van facebook csoport...
Én ugyanazon a karon vagyok, de másik szakon (közlekedésmérnök) viszont ismerek pár embert a logisztikusról is.
A legtöbben semmilyen ilyen jellegű alaptudással nem rendelkeztek (mint pl logisztikus okj). Csak sima érettségivel jöttek. Hogy mennyire nehéz szak, arról tudnék vitatkozni, a karon az a legkönnyebb, ezt mindenki elismeri. Sok felesleges tárgy... Hát első 1-2 évben a mérnöki alapozó tárgyak lehet, hogy feleslegesnek tűnnek valakinek, de ez különbözteti meg a BME-s logisztikai mérnököt az okj-s végzettségű logiaztikustól (ugye az egyik felső fokú, a másik közép fokú végzettségnek számít)
És igen, tényleg van Facebook csoport :D
Ezen a linken meg tudod nézni a tárgy gráfot, csak érdekesség, hogy milyen tárgyaid lesznek. Láthatod, hogy az igazi logisztikus tárgyak csak kb a 4. félévben jönnek be, ha addig kibírod, akkor jó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!