Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Rendészettudományi karra...

A Rendészettudományi karra (Nemzeti Közszolgálati Egyetem) kell emelt szintű érettségi?

Figyelt kérdés

Ezt nem írja sehol. Nyelvvizsgám az van. Csak nem tudom hogy kell-e emelt szintű érettségi, ha meg kell akkor miből :)

Köszönöm a válaszokat!

2020. febr. 10. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
77%

2020-tól mindenhová kell legalább 1 emelt.

Hogy miből, az mindegy az NKE-RTK-n.

2020. febr. 10. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy kell! Minimum egy. Általában magyar kell és történelem, vagy rendèszeti, stb. Egyébként fent van miket fogadnak el a weboldalon. Abszolút nem mindegy miből teszel emeltet! Csak azt veszik figyelemve természetesen amit ők megadnak! Tudom, mert én is oda készülök. Egyébként RTK-n belül mire mennél?
2020. febr. 10. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 2-esnek van igaza. Kell emelt, és az NKE-n az sem mindegy, miből. Van olyan egyetem, ahova mindegy mi, NKE-n nem mindegy. Csak amit ők megadtak tárgyakat (Felvin meg tudod nézni), csak azok közül fogadnak el emeltet. Egyébként én is NKE RTK-ra készülök, én pl. töriből emeltezek.
2020. febr. 13. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!