Érettségi bizonyítvány nyomdai sorszámát hol találom?
Figyelt kérdés
E-felvételinél kérik. Viszont nekem költözésnél eltűnt a bizonyítványom, másodlatom van róla. Ezen nem szerepel ilyesmi. Ilyenkor mit írjak oda? Hagyjam üresen?2020. febr. 10. 16:55
1/2 anonim válasza:
Érettségi bal felső sarkában ott van, hogy Sorszám:
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem iktatószám és törzslap szám van rajta csak. Nyomdai sorszám nincs sehol.
Ami elveszett, azon rajta volt, korábban már egyszer jelentkeztem felsőoktatásba és emlékszem hogy ki tudtam tölteni. De miután elveszett, csak egy A/4-es lapot kaptam, amin az adatok rajta vannak, illetve a végén egy másodlati záradék, hogy az eredeti elveszett/megsemmisült és a törzslapszám alapján az eredetivel mindenben szó szerint megegyezően lett kiállítva.
2020. febr. 10. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!