34 évesen már késő az egyetemet elkezdeni?
Nem késő, de minek? Biztosan szükséged van erre?
34 évesen akarsz táncolni a szamárlétrán a többi tejfölösszájúval?
magam is 33 évesen jelentkeztem és kezdtem el a második egyetemi képzésem és életem legjobb döntésének tartom. Bár munka mellett nagyon fárasztó volt, megérte végigcsinálni.
Sok sikert hozzá.
Én anno érettségi után elkezdtem az egyetemet, aztán kibuktam, mert nem bírtam a matekot.
Aztán 32 évesen jelentkeztem újra (kérés volt a cég részéről) és levelezőn 3 év alatt elvégeztem azt, amit anno nem sikerült. Még egy informatika érettségit is csináltam 32 éves fejjel, mert kellett a pont a felvételhez (ugye a régi érettségi középszintűnek számít).
Ergo: egyáltalán nem késő 34 évesen sem. Volt nekem 36 éves csoporttársam is.
Annyi, hogy most már ha jól tudom minden felvételi tárgyból emelt szintű érettségi kell, annak a jelentkezéséről meg már lemaradtál idén.
"Annyi, hogy most már ha jól tudom minden felvételi tárgyból emelt szintű érettségi kell, annak a jelentkezéséről meg már lemaradtál idén."
Ennek a mondatnak nincs valóságtartalma. felvi.hu-n érdemes megnézni a korrekt részleteket!
tavaly kezdtem 37 évesen.
Imádom. Teljesen feltölt a tanulás (még ha 1-1 vizsga előtt nem is volt ez így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!