Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségi utáni szakképzésen...

Érettségi utáni szakképzésen (OKJ) jár 21 évesen a családi pótlék?

Figyelt kérdés
Érettségi utáni, tandíjmentes OKJ képzésre szeretnék jelentkezni. Gimnáziumot jártam, 2008-ban érettségiztem, addig rendszeresen kaptam családi pótlékot, majd utána saját jogon kaptam meg ugyanezt. Ahová jelentkezni szeretnék, írták, hogy lehetőség van családi pótlékra, ezt én is megkapom 21 évesen? Mert lemaradtam az egyetemről, illetve nem vettem fel oda ahová akartam, így ki kellene tanulnom valami szakmát.
2010. júl. 23. 10:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg kell hogy kapjad! Mert barátom 2007 be érettségizett aztán ő is elment okj ra 2 évre, és kapta. és most második szakmán van okjn, és most is kapja.még van 1 éve.
2010. júl. 23. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:
állítólag szeptember 1.-től törványmódosítás lép érvénybe, miszerint csak 21 éves kor alatt jár családipótlék, a mostani 23 éves korral szemben. itt olvastam. gyikra hagyatkozom. :)
2010. júl. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!