Valóban annyira jó a Pannonhalmi gimnázium?
Figyelt kérdés
Ugyebár ez egy fiú iskola, van egy-két ismerősöm, aki teljesen megváltozott, sajnos nem a legjobb irányba, ami azt jelenti, hogy az azonos neműekhez vonzódnak. S mások is ezt mondják többségében, akikkel beszélgetek. Persze lehetnek kivételek, s én is csak max 4-5 esetről tudok.2020. febr. 7. 22:50
1/7 anonim válasza:
Nagyon jó, tényleg.
De sajna manapság lányokat is felvesznek.
2/7 anonim válasza:
Tanulás szempontjából nagyon jónak hallottam attól a volt osztálytársamtól aki átment oda. Van teggeli stúdium, és délután is van jó pár órájuk tanulni plusz a reggeli órák, és ezek mellett még a szabadidő. Bár én nem járnék oda, túl kényelmes vagyok 😁
3/7 anonim válasza:
Elsősorban a szarból várat építeni kategóriában kiemelkedőek, azaz a rossz diákokból érettségi idejére jókat kovácsolni az erősségük, és nem az alapból is jók tehetségondózása az erősségük.
4/7 anonim válasza:
#1: Lányokat nem vesznek fel oda.
Igazából én csak jókat hallottam róla, ami az ismerőseiddel történt szerintem kirívó eset, sok lány ismerősöm van, aki pannonhalmi fiúval jár. (Én a pannonhalmi gimnázium testvériskolájába járok).
5/7 anonim válasza:
Én odajártam 6 évig, nagyon szerettem.
Nem tudom, miről beszélsz, nagyon sok volt osztálytársamnak volt már a középiskola alatt barátnője, nagyon soknak pedig azóta lett, amióta végeztünk.
6/7 anonim válasza:
Nekem sok nagyon jó barátom jár oda és ők nagyon szeretik. Erős gimnázium és színvonalas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!