Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Levelezőn ha kollokviumos egy...

Levelezőn ha kollokviumos egy tárgyam de hiányzok attól még mehetek vizsgázni?

Figyelt kérdés
Egy előadás és egy gyakorlat van összesen két különböző tanárral, de csak a gyakorlaton tudok majd ott lenni. Ha kollokviumos a tárgy akkor is kell, hogy kapjak aláírást? Tehát ha most az előadáson nem tudok ott lenni attól még ugye tudok majd vizsgára jelentkezni?
2020. febr. 6. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, van-e katalógus és felírnak-e. Ha nincs, és mindenki automatikusan megkapja az aláírást, akkor nincs probléma.
2020. febr. 6. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Na igen ez az amit nem tudok.
2020. febr. 6. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

És szerinted mi ezt honnan tudjuk??? :D

Kérdezd meg a tanárt, csoporttársaidat!

2020. febr. 6. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen esetben (ha csak egy alkalmas konzultáció, és nem tudom a követelményeket) szoktam írni a tanárnak, amiben jelzem, hogy legnagyobb sajnálatomra nem tudok részt venni az előadáson, és megkérdezem, ez problémát jelent-e? Ha igen, hogyan pótolhatom?

Ugyanis nálunk volt olyan, hogy két alkalom, mindkettő másik tanárnál, egész nap, és mindkét nap végén ZH.

Vizsgás tárgynál változó. Van, ahol instant aláírás van, semmi követelménye nincs az aláírásnak. De van, ahol ZH van, vagy beadandó (vagy mindkettő).

2020. febr. 6. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. febr. 6. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!