Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megkaptam az sms-t, hogy...

Megkaptam az sms-t, hogy besorolást nyertem. De nagyon beijedtem. Mikor jön a hivatalos levél?

Figyelt kérdés

Pont annyi a pontom, mint a ponthatár. Jöhet még esetleg olyan levél, hogy " Boccs mégsem vagy felvéve "? =(

Aggódom miatta =/

2010. júl. 23. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mégis miért jönne ilyen levél?

Arra való a ponthatár megállapítás, hogy a jelentkezők lássák, hogy felvették-e őket, vagy sem. Semmi éretelme nem lenne, ha néhány embernek még utána küldözgetnének papírt, hogy bocsi, még sem.

Aki elérte a ponthatárt, az bekerült.

Majd augusztusban jön egy csomag is. Nem kell aggódni.

2010. júl. 23. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

felvi.hu-n nézd meg, ha ott is az van kiírva, megnyugodhatsz. nem verik át a jelentkezőket, na.

ha bekerültél, bekerültél. :)

2010. júl. 23. 00:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom, csak itt riogattak, hogy ha esetleg többen jelentkeztek arra a szakra, akkor úgy szórják ki a " felesleget ", hogy azokat veszik fel akiknek több a pontja.

Megnéztem a felvi-n és szép zöld mezős. Besorolást nyertem.

Lehet ( sőt biztos ), hogy hülyeség volt ez a kérdés, de számomra nagyon fontos (:

Köszönöm a válaszokat. :)

2010. júl. 23. 00:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy látom, idén nagyon megy ez a riogatás. Először mindenki megnézi a ponthatárt, aztán elkezdenek parázni, hogy nem jött az sms. Aztán ha az megjön, akkor azon paráznak, hogy "de hátha a hivatalos levélben nem ez lesz".

De most komolyan, ha valaki a ponthatár felett van, vagy pont annyi a pontja, mint a ponthatár, az bent van és kész. Ez mindig is így volt.

2010. júl. 23. 00:34
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak azért nem merek még teljesen önfeledten örülni, mert annyira szeretném, és legkevésbé akarok csalódni. (:

De így sokkal jobb, hogy válaszoltak a kérdésemre. ( Még ha hülyeség akkor is :) )

Nyugtatóbb.

Köszönöm :)

2010. júl. 23. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!