Mesterképzésre történő jelentkezéshez az előzetes kreditelismerési eljárást kérelmezhetem úgy, hogy csak júliusban lesz meg a diplomám?
Figyelt kérdés
A leckekönyvet most is ki tudom nyomtatni, de nincs teljesen kitöltve még értelemszerűen, viszont minden tantárgyat lehet rajta látni és gondolom csak azt nézik az elismerési eljárásban, nem?2020. febr. 4. 16:30
1/5 anonim válasza:
Szinte mindenki így van vele, mint te. Hiszen a legtöbb felvételiző is most fog végezni, szóval nekik sincs még teljesítve minden. Ergo beadhatod a kreditelismerési papírt már most is. Aztán majd a diploma mellé kapott oklevél mellékletet fel kell tölteni júliusban, ott látszódni fognak a most még hiányzó dolgok is.
2/5 A kérdező kommentje:
És kell hitelesítetnem, vagy elfogadják egyből a neptunból nyomtatva is? Köszi szépen!
2020. febr. 4. 21:37
3/5 anonim válasza:
Bocsánat, ha off, de ezt a kreditelismerési kérelmet is február 15-ig kell leadni, vagy ezt ráér később is? Mert az eredménye, ha jól tudom kb. 1 hónap mire megvan, akkor azt ráér utólag feltölteni?
4/5 anonim válasza:
Ugyanez lenne a kérdésem, mint az utolsónak, valaki help pls ?
5/5 A kérdező kommentje:
Én leadtam feb. 10 körül. Azóta semmi hír még visszajelzés sem volt. Most ennél többet se várok a koronavírus miatt...
2020. márc. 13. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!