Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért irja ki e-felvin az...

Miért irja ki e-felvin az első 2 megjelölt iskolánál h 0 pontom van?

Figyelt kérdés
hetekkel előtte kivolt irva a pontom, csak a 3. nál irja ki h mennyi van és h oda vettek fel pedig az 1. re előtte megvolt a pontom.
2010. júl. 22. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem pl azért, mert kizártam azt a két lehetőséget. ha sorrednet cseréltél korábban, akkor is az eredeti helyzetben írja ki a pontokat és lehet, hogy ezért. vagy lehet, hogy nem voltak meg a pontjaid hozzá.
2010. júl. 23. 01:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg voltak a pontjaim csak vmiért szépen lenullázódott :((((((((( am nem változtattam sorrendet
2010. júl. 23. 06:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem fizetted be a csekket, ezért szépen nulláztak téged.
2010. júl. 23. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy lehet hogy duplázták a pontjaid, DE éppen arra a két szakra ROSSZ tárgyakat választottál ki az érettségidből, nem azok a tárgyak voltak a követelmények, amiből érettségit tettél.
2010. júl. 23. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy nem erted el a jogszabalyi minimum pontot(tobbletpontok nelkul: fsz:160, a:200)
2010. júl. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!