Kollégiumi férőhely. Mikor, hol, miként jelentkezzek, hogy kapjak is?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy akkor kell jelentkezni, mikor kiküldik a papírokat, hogy felvettek. Igen ám, de ha késő lesz addigra, és tele lesz a kóter?
Egyik ismerősöm tavaly így járt, és mehetett havi 40 ezerért albérletbe :S :S
Nekem az egész havi ottartózkodásomat kéne ennyiből megoldanom.
A suli honlapján körbenéztem, semmi erre való utalás nincs.
hogy és miként jelentkezzek, hogy kapjak is koleszt?
2010. júl. 22. 21:20
1/5 anonim válasza:
melyik suli, attól függ. de gondlj már bele, ha a többieknek sem jön még értesítés akkor hogy töltik meg a helyet előtted? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Arra nem gondolsz, hogy véletlenül sem egyidőbe kapjuk meg ezeket a leveleket?
A regisztrációs levelem is egy hónapot késett...Akkor mire számítsak ennél?
2010. júl. 22. 21:28
3/5 anonim válasza:
Ez nem így működik. Nem gyorsasági sorrendben fogsz kollégiumot kapni... Várjad azt a levelet.
4/5 anonim válasza:
Amúgy ezen vagy kiakadva, hogy a reg. leved egy hónapot késett? Ápr. 30 volt a határidő, én viszont a mai napig nem kaptam meg. :) De azt egyetem küldi, időben meg fogod kapni, különben beiratkozni meg etrben jelentkezni is nehéz lesz..
5/5 A kérdező kommentje:
Mai napig nem kaptál reg levelet...huhúúú....
Akkor tényleg befoghatom. Nekem egy héttel a pontok hírdetése előtt jött meg.
Akkor nincsmás teedndő várom azt a levelet...
2010. júl. 24. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!