Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tesztek, ha sehova nem...

Mit tesztek, ha sehova nem vesznek fel?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Én akkor elmegyek a LIA iskolába kaposvárra 2 éves okj-ra lenyelvvizsgázom.

Németből és magyarból újra érettségizem hátha jobb lesz az eredményem....és újra felvételizek.

:(

2010. júl. 22. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:

én most érettségiztem újra két tárgyból de rosszabb lett mint tavaly szóval most kezdem egyetemet költségesen.

ja és tavaly sírtam :(

2010. júl. 22. 18:51
 3/7 anonim válasza:
47%
Maradok a jelenlegi munkahelyemen (ahol évek óta vagyok) és dolgozom míg fel nem vesznek jövőre az egyetemre :P
2010. júl. 22. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozok kicsit, aztán elmegyek külföldre dolgozni. Ott megtanulom a nyelvet, szerzek egy kis tőkét és visszajövök ide szerencsét próbálni.
2010. júl. 22. 18:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Lesz egy éved arra, hogy megtanulj egy szakmát, hogy elsajátíts egy nyelvet, hogy világot láss, hogy érettségit javíts, vagy hogy szerezz egy kis anyagi tőkét jövő szeptemberre. Nem szabad elbúsulni, nézd az előbb említett, jó oldalát a dolgoknak. :)
2010. júl. 22. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
-szóval én ezt csinálnám, bocsi, fáradt vagyok, csak most olvastam el a kérdést rendesen. :)
2010. júl. 22. 19:02
 7/7 anonim ***** válasza:
kimegyek angliaba
2010. júl. 22. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!