Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Engem csak költségtérítésesre...

Engem csak költségtérítésesre fognak felvenni, titeket?

Figyelt kérdés

Mert erős 4es érettségivel és egy szakma még kevés ehhez sajnos. De félév vagy egy év utána át lehet majd jelentkezni igaz?

várjátok már a ponthatárokat?:)

2010. júl. 22. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Na de hány pontod lett? Mert ha jól érettségiztél, és a szakmádra is adnak pontot, akkor elég durva ponthatárok lehetnek ott. Mondjuk ez még semmit nem jelent, ki tudja most milyenek lesznek.

Engem valószínűleg felvesznek államira, olyan szakra jelentkeztem, ahova 303 volt a tavalyi ponthatár, nekem 432 pontom van. Ilyen nagyot csak nem emelkedik a szocmunka szak, a legtöbb ember nem erre vágyik szerintem.

Amúgy igen, átjelentkezhetsz államira, most abban nem vagyok biztos, hogy mennyi idő után, asszem két félév után. De ez madj a kredit indexedtől függ majd ha jól tudom, szóval jól kell tanulni és sok kreditet be kell gyújteni. És akkor is csak úgy vesznek át, ha van üres hely államin azon a szakon.

2010. júl. 22. 18:21
 2/13 A kérdező kommentje:
gazdasági szakra megyek :)
2010. júl. 22. 18:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Engem is, mert ahova én jelentkeztem ott nincs állami hely.
2010. júl. 22. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:

Én még nem tudom, az első három helyen államilag finanszírozott képzést jelöltem meg, a negyedik viszont fizetős.

Te milyen szakra jelenkeztél, hogy csak költségtérítéses képzés indul?

2010. júl. 22. 18:27
 5/13 anonim válasza:

én nem is jelentkeztem költségtérítésesre:S

Szerintetek lesz olyan ahol 80pontot is emelkedik?

2010. júl. 22. 18:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is csak költségtérítésesre jutok be:(

Szinte biztos vagyok benne.

Lehet nem is megyek ha fel is vesznek inkább megprobálok 1-2 év múlva újra:'(

2010. júl. 22. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:
engem is csak fizetősre fognak felvenni. Kedves kérdező te hova jelentkeztél? és mennyi pontod van?
2010. júl. 22. 18:44
 8/13 A kérdező kommentje:

gazdaság és menedzsment

pénzügy számvitel

300 pont

tavaly 380volt kb :S

államit is megjelöltem persze ;)

2010. júl. 22. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
mond hogy elsőnek jelölted a BKF-et :D (18:44)
2010. júl. 22. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is gazdálkodási és menedzsmentre megyek... sok sikert! Nekem 390 pontom van, tavaly 385 volt, kiváncsi leszek... :S Annyira ideges vagyok mááár ááá... :D
2010. júl. 22. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!