Ti milyen fakultációkra jártok 11. és 12. osztályban és miért ezeket a tárgyakat választottátok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 17:00
1/4 anonim válasza:
Én már leérettségiztem, szóval kicsit utólagosan írok. Földrajz és történelem faktra jártam, mert eredetileg földrajzból akartam érettségizni, mint választott tárgy, és töriből meg emelt szinten. Az élet aztán úgy hozta, hogy földrajzból egyáltalán nem érettségiztem, töriből meg csak középszinten:D
2/4 anonim válasza:
Én matekból és töriből emelteztem, de a törit és a magyart órarendi okokból csak együtt lehetett felvenni, szóval 3 faktot csináltam.
3/4 anonim válasza:
Töri, mert 100% biztos voltam benne, hogy abból szeretnék emeltezni. Így is történt.
4/4 anonim válasza:
Magyar, töri, rajz. Mivel nálunk a faktok párban vannak a töri mellé csak magyart választhattam, de csak töriből akarok emeltezni. A rajz még csak "poén", hobbiból járok rajzszakkörre, amit 11.-től rajzfaktnak hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!