Az egyetem megteheti, hogy nem biztosít vizsgára férőhelyet, ha igazolásom van, hogy miért nem jelentem meg az előző vizsgán?
És te ezen mit lepődsz meg, mit vártál?
Fix helyek vannak, az jelentkezik aki akar, amíg van hely.
Ha egyszer se jelentkezel egyszer se lesz helyed.
Meg van adva, hogy hány időpontot kell kiírni minimum és kész, onnantól aki kapja marja. Senkit nem érdekel, hogy kinek miért nem jutott hely.
Semmit nem tudsz csinálni, próbálj valakitől helyet szerezni. Kérd meg, fizesd le akármi.
Az, hogy elfogy a vizsgahely nem tudom miért újdonság számodra, nálunk ez általános. Vizsgaidőszak fele után már minden tele.
Megtehetik. Bejött egy új jogszabály (legalábbis a karunkon egy adott tárgyból ez van) hogy kötelesek az évfolyam létszámának (hasraütök) 150%ára helyet hirdetni. Ha 100an vagytok és december harmadik hetére hirdetnek meg 70 férőhelyet, de nem megy senki, mert annyi idő alatt nem tudott felkészülni.. Hát ez van. Nem kötelesek bővíteni.
A vizsgáztató tanárral is beszéltél? Nem tud bezsúfolni az egyik vizsganapjára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!