Ez igaz?

Figyelt kérdés

2020. jan. 28. 13:59
 1/8 A kérdező kommentje:

Ma azt mondta az osztályfőnököm,hogyha például a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban írtam,akkor szigorúbban fogják pontozni,mint ha például egy Szakgimnáziumban írtam volna.

Mert azt hiszik,hogy oda akarunk menni ahol írjuk és már állítólag itt elkezdődik a válogatás.

Ti mit gondoltok erről?

2020. jan. 28. 14:00
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Azt, hogy az osztályfőnököd egy idióta.

A hivatalos megoldókulcs szerint kell javítaniuk, nem úgy, ahogy nekik tetszik.

2020. jan. 28. 14:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Azt mondta,hogy pl egy Berzseniyben nagyon nézik a megoldókulcsot.

Azt mesélte,hogy a lányának le vontak pontot,mert volt egy feladat amiben leírt rosszul egy szót.

Persze le vontak neki,de mondta,hogy nem volt a megoldókulcsban,hogy le lehet helysírásra vonni,de nem érdeklik.

Ha meg "lazább" iskolában írod,akkor néha eltekintenek egy két apró hibától.

Szerintem is egy hülyeség ez az egész,főleg azért mert ha nincs benne a megoldókulcsban az csalás és nem fair ez a töbiekkel szemben.

2020. jan. 28. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Ha ilyen van, akkor lehet fellebbezni.
2020. jan. 28. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a segítséget!

Igazából én se értem,hogy miért nem szólt a tanárnak aki javította.

Amit fentebb írtam,azt az osztálytársam is állította,hogy igaz...

2020. jan. 28. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Valójában tényleg nem lehetne másképpen pontozni a megoldókulcs miatt, gyakorlatilag pedig én tavaly írtam egy gyengébb szakgimiben a felvételimet, és amit nálam a fogalmazásos résznél elfogadtak, ugyanazt a dolgot egy barátnőmnél, aki egy erős gimiben írta, pedig nem. Illetve még a szöveges példáknál is voltak eltérések, hiába lett ugyanolyan a számolásunk.

Bár ez szerintem nem feltétlenül az iskolán múlik, hanem a tanárokon is

2020. jan. 28. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem!

Holnap kiderül minden,majd leírom az eredményeket!

Köszi mindenkinek a választ!

2020. jan. 28. 21:22
 8/8 A kérdező kommentje:

49 pontom lett :DD

Igazából ez tényleg egy baromság amit mondott a tanár..

Rendesek voltak a javító tanárok,mert arra számítottam,hogy minden kis apróságért levonnak,de nem

Köszönöm nekik!

2020. jan. 29. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!