Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi-és nemzetközi tanyulmányok karára hány ponttól lehet bekerülni?
Figyelt kérdés
Melyik szakra lehet bekerülni a legkevesebb ponttal(és az mennyi pont)?
Ezzel a karral kapcsolatosan minden felvételi információ érdekel,főként a ponthatárok,nagyon hálás lennék ha tudna valaki segíteni!
#egyetem #felvételi #nemzetközi tanulmányok #Nemzeti Közszolgálati Egyetem #NKE #Államtudományi és Nemzetközi Tanulmányok Kar #államtudományi kar #nemzetközi tanulmányok kar
2020. jan. 21. 14:51
11/13 anonim válasza:
Nem lesz nehéz bekerülni, de ennek meg is van az ára. Nem sokat fogsz érni a diplomáddal.
12/13 anonim válasza:
Tavaly a közigazgatás-szervezőn és az államtudományin ugyanannyi volt a ponthatár, az államtudományi osztatlan sokkal jobban megéri.
13/13 anonim válasza:
Államtudományi osztatlan az 5 év. Az alatt meg lehet csinálni a jogot vagy egy közgáz alapszak + mestert. Ezek mind többet érnek mint az államtudományi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!