Tényleg rossz híre van a Kodolányis diplomának?
Most fogok felvételezni és a Kodora szeretnék menni közösségszervezés alapszakra. Az érdekelne hogy egy Kodolányis diplomával milyen kilátásaim lehetnek ebben a szakmában? (Azt tudom hogy régen nem ért túl sokat az érdekelne hogy így van e még most is)
Akik a Kodolányira járnak/jártak szívesen fogadom ha írnak arról hogy mennyire szeretik/szeretik vagy hogy ajánlanák-e egyáltalán:)
2014-ben végeztem a Kodón andragógia szakon. Utáltam, de vszínűleg más iskolát sem szerettem
volna.
Az, hogy semmit sem érnek a kodós diploma, nyilván baromság, de ebben az országban pár szak és
pár egyetem/főiskola van, amit sokra tartanak.
Az évfolyamtársaim többsége jól beszélt angolul vagy németül és vagy biztos állása volt, vagy más
szakot is végzett, ergo nem csak erre a szakra alapozott. És a legtöbb diák és tanár azért tényleg csak
a minimumot adta ki magából.
Olyan hatalmas probléma nem volt, ami más intézményekre ne lenne jellemző, de hogy őszinte
legyek, sok értelmét én se látom a Kodolányi létezésének.
Ennek ellenére ha tényleg érdekel a szak, sztem nyugodtan jelentkezz, nem olyan rossz az iskola,
mint mondják, de nyelvtudásra, szakmai tapasztalatokra, talpraesettségre nagyobb szükséged lesz.
egyébként meg az a tapasztalatom, hogy a legtöbb munkáltatónak halvány segéd fogalma sincs arról,
hogy milyen a színvonal a magyar egyetemeken, max. ismerik kicsit a legjobb 3-4 egyetemet, oszt
kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!