Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg rossz híre van a...

Tényleg rossz híre van a Kodolányis diplomának?

Figyelt kérdés

Most fogok felvételezni és a Kodora szeretnék menni közösségszervezés alapszakra. Az érdekelne hogy egy Kodolányis diplomával milyen kilátásaim lehetnek ebben a szakmában? (Azt tudom hogy régen nem ért túl sokat az érdekelne hogy így van e még most is)

Akik a Kodolányira járnak/jártak szívesen fogadom ha írnak arról hogy mennyire szeretik/szeretik vagy hogy ajánlanák-e egyáltalán:)

2020. jan. 20. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
En ott vegeztem kozgazdaszkent 8 eve. Kontroller vagyok egy multinal, a diplomat csak fel kellett mutatni belepeskor, a gyakorlat a lenyeg, azt kell tudni. Nem ereztem negativ diszkriminaciot sosem.
2020. jan. 20. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
A Kodó eleve alibi diploma, de a közösségszervezés meg egyenesen katasztrófa. Felesleges belekezdened, nem ér semmit. Jelentkezz valami jobb szakra legalább.
2020. jan. 20. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

2014-ben végeztem a Kodón andragógia szakon. Utáltam, de vszínűleg más iskolát sem szerettem

volna.

Az, hogy semmit sem érnek a kodós diploma, nyilván baromság, de ebben az országban pár szak és

pár egyetem/főiskola van, amit sokra tartanak.

Az évfolyamtársaim többsége jól beszélt angolul vagy németül és vagy biztos állása volt, vagy más

szakot is végzett, ergo nem csak erre a szakra alapozott. És a legtöbb diák és tanár azért tényleg csak

a minimumot adta ki magából.

Olyan hatalmas probléma nem volt, ami más intézményekre ne lenne jellemző, de hogy őszinte

legyek, sok értelmét én se látom a Kodolányi létezésének.

Ennek ellenére ha tényleg érdekel a szak, sztem nyugodtan jelentkezz, nem olyan rossz az iskola,

mint mondják, de nyelvtudásra, szakmai tapasztalatokra, talpraesettségre nagyobb szükséged lesz.

egyébként meg az a tapasztalatom, hogy a legtöbb munkáltatónak halvány segéd fogalma sincs arról,

hogy milyen a színvonal a magyar egyetemeken, max. ismerik kicsit a legjobb 3-4 egyetemet, oszt

kész.

2020. jan. 23. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
Kb annyira piacképes, mint egy szakközép. Annyit tud, semmi többet. A vezetésnek nem számít különösebben, hogy mi megy az órákon, csak találjanak egy balekot, aki 3 zacskó szotyiért megtartja az órát. Az adminiszrációban, mivel spúr a vezetőség, hetente állnak fel a dolgozók, így az egész szervezetlen, senki nem tud semmit.
2020. aug. 1. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!