Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Kölcsey Ferenc...

A budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumban milyen tantárgyakat tanítanak franciául?

Figyelt kérdés

Nyilván a francia kéttanra gondolok. Illetve ha esetleg biosz-kémia irányban mennék tovább, felkészítenek arra is? Azt hallottam, hogy inkább humános suli.

Meg még annyit, hogy a kéttanon második nyelvként elvileg az angol, német, olasz, és orosz közül lehet választani. Mennyi esély van arra, hogy orosz csoportot is indítanak? Illetve milyen az orosz oktatás egyáltalán? Ha ez mégse jönne össze, akkor németre mennék, arról is várok véleményeket. Azért választanék a francia mellé olyan nyelvet, ami nem angol, mert abból hamarosan fogok középfokúzni.

2020. jan. 18. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
A honlapján már kerested a válaszokat?
2020. jan. 19. 17:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Nem láttam, hogy bárhol is fel lenne tüntetve a tantárgyak nevei, amelyek oktatása francia nyelven folyik, csupán csak annyi, hogy legalább 3-at tanítanak franciául.
2020. jan. 19. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
2020. jan. 19. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Itt is itt van, valószínűleg az egészet érdemes végighallgatni.

[link]

2020. jan. 19. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

A nyelvekre, illetve bioszos kérdésre még mindig várom a válaszokat!:)

2020. jan. 19. 19:17
 6/8 anonim ***** válasza:

ha a természettudományi tantárgyak felé hajlasz, ne gyere ide szerintem.

de amúgy a földrajzot,matekot,civilizációt,és a törit tanítják franciául.

2020. jan. 20. 20:05
 7/8 anonim válasza:
Szia! Én is ide szeretnék felvételizni. Úgy hallottam,hogy 3 angolos csoportot,és 1-1 csoprotot (további idegen nyelvekből) indítanak. Az angoloson lesz kezdő,haladó,de a többin mind kezdő csoport várható elvileg. Matekot, törit,föcit és civilizációt fognak franciául tanítani (valahol hallottam olyat is, hogy a fizikát is franciául tanulnánk,de ebbe nem vagyok biztos). Az előkészítő évben 20 óra lesz franciául megtartva (3 matekszaknyelv,1 töriszaknyelv,1 föciszaknyelv). Remélem tudtam segiteni.
2020. jan. 24. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2020. jan. 25. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!